Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EALjQ3-XoAAAuUa
:( gözlerim doldu

hoca kuruş için saatlerce uğraşır diye başkan da abdürrahim albayrak da söylemişti daha önce buna dayanarak hocayı tanıyorum diyerekten öyle diyor ali naci

Kusura bakma da geç kaldılar, her gün herkes kanallarda bunu konuşuyorken susup izlersen sonuçlarına katlanırsın.Hasan yalanladı eyvallah da siteden yapacağın tek açıklama ile bıçak gibi kesilirdi hepsi.
Oyle her yanlis haber icin cikip resmi siteden aciklama mi yapsinlar?

Kendin soyluyorsun Hasan Sas yalanladi. Demek ki maliyetini sordular, fazla gelince geri adim attilar. Yalanlayan kim? Fatih hoca'nin yardimcisi ve her transfer toplantisinda yer alan kisi.

Sosyal medya'da bir kac hesap Falcao ile ilgili salladilar, herkes gaza geldi.

Hoca istemez nedir ya.Teknik Direktör mü,muhasebeci mi bu adam.Falcao'ya vermeyelim de artan parayı da hiç etsinler,yesinler.Adam kendisini kanıtlamış markalaşmış taş gibi topçu.Marka satın alıyorsan külfeti olacak elbette.

Teknik direktör elbette ki oynatacak oyunsunu kendisi sececek.

Bruma ile ilgili Psv'de belki de 3 senelik scout raporları mevcut. Bizde oynadığı dönemden beri istiyorlar. Kötü bir Leipzig macerasına rağmen o yatırımı da yaptılar demek ki bir şeyler görülmüş ve kendilerine uyacağı fikrindeler. Bruma da hırslı bir isim. Sistemin çarklarından biri ol demek yerine oyunun merkezine onu koyarsan başka bir şey oynar. Onu oynadığında da bir tur EPL kesinlikle yapar.

Yönetim becerememiş olsa Süleyman'a söylerdi bence o daha yakın sanki. Rodop olumlu konuştu bugün.

Eğer gerçekten 7 milyon civarı ve 3 sene sözleşme falan ise gelmesin tabi. Ama o maliyetlerde olacağını sanmıyorum

Oyle her yanlis haber icin cikip resmi siteden aciklama mi yapsinlar?

Kendin soyluyorsun Hasan Sas yalanladi. Demek ki maliyetini sordular, fazla gelince geri adim attilar. Yalanlayan kim? Fatih hoca'nin yardimcisi ve her transfer toplantisinda yer alan kisi.

Sosyal medya'da bir kac hesap Falcao ile ilgili salladilar, herkes gaza geldi.

Ahmet Bulut da sosyal medyacıydı zaten :D Bal gibi de yönetimin onayıyla çıkıyor bu haberler, aksini iddia edenlere başarılar diliyorum:red:

Kılı kırk yardığımız için Mitroglu gibi birine 1 bucuk yıllığına 4 milyon bayıldık

Işine gelen haberi verince "Ali Naci bu donem iyi tutturuyor"

Işinize gelmeyen haberi verince "Ali Naci'ye guvenmiyorum, bir sey bilmiyor"

ha?

Direk Sergen'i mentionlasaydın.
Lafim sadece ona degil, diger arkadaslara da.

şimdi böyle bi muhabbet dönüyo.kastedilen benim.bu cevabı veriyorum.

ben ali naciye guvenmiyorum ya da bişey bilmiyor demedim cogu vakit.diyorumki yeni bilgisi yok.haftalardır ali naciden haber tasınıyor.aynı seyleri söylüyor.diagne giderse-falcao vs.bunu göremeyecek veya anlayamayacak kadar aptal olamaz kimse
ya tasınan haberleri forum unutuyo ya da saçmalıyo herkes.adam yine aynı seyleri söylemiş hala bişey cıkarılmaya calısılyo acıklamalardan.

gelip bana ne alaka diyosun?

"Işine gelince boyle"

Neyse iyi forumlar sergi

sonra da yine işine gelince böyle diyosun.ali naci fanlıgı mı yapayım yani?gayet alakalı bişey söyledim.ne saçma bişeydir bu @Yusuf Ciftci

trt de spiker bütün oyuncuların adlarını yanlış söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt