Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany Fatih Hoca´nin sisteminde önemli bir oyuncuydu. O sezon hem sampiyon olduk, hem ceyrek final yaptik, Dany ronaldoyu yerden yere vurdu. Hocanin sisteminde hizli stoperlerin önemi var, ayni sekilde artik daha bir cacik olmaz, stoper degil denilen Denayer´i parlatti. Hoca apar topar gönderildigi icin, Amrabat´dan zarar ettik, Dany birden gözden düstü. Fatih Hoca´dan sonra mahfettiler takimi.
Ve tabiki o dönem FFP ve Al-Sat dengesi yoktu, artik var. 4 sene boyunca aldigimiz kadar satmamiz lazim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O bahsettigin sezondan iki sene önce de 27 milyon avro harcadik. Ama neyseki. Bir iddia ortaya atiyorsun, onun arastirmasini da yapman lazim. Sonuc olarak her sezon basarili olan, her aldigi oyuncu tutmus dünyada bir tane bile hoca yoktur.

Hoca´nin kariyeri boyunca, tüm aldigi oyunculari mercek altina alip, dünyada diger hocalar ile kiyaslaman gerekiyor. Futbolda takima kattigin oyuncular ile basarili oluyorsun, eger bu hocada söz konusu olmasaydi, nasil 8 sampiyon kazanacakti ? Transferini kendi yapmayan hocalar var, ama fatih hoca kendisi yapar transferleri.
Yani burada bir mantik hatasi var.

Ben Ftaih Hoca´nin transfer konusunda kendini gelistirdigini dahi düsünüyorum. Sartlarda zorlamis olabilir, ama Bruma transferinden beri, oyuncularin geri dönüsü olmasina asiri derecede önem vermeye basladi.[/QUOTE]Ben hocayı rahmetli babam kadar severim yanlış anlaşılmasın başta bunu belirteyim.
Benim bunlari dile getirmemdeki sebep o paylaşılan tweettir.

Hoca şapkadan tavşan çıkarmakla ünlüdür. Semihi Ozani daha bir sürü sayamayacagimiz adami kazandırmıştır. Bunlara kimse laf edemez.

Aldiği kupalar sayısız başarılar hepsi helal hakkıyla aldığı başarılardır. Ama hocada bir insandir ve hata yaptığı şeylerin çoğu bana kalirsa TR içinden yapılan transferlerdir. Dediğin Dany takim duzeni bozulduğunda oynayamamis olabilir ama bahsettigin gibi iyi ve degisilmez bir adam olsa kendisine beleş olarak degil takima para getirecek alici bulurdu. Böyle adamlari fransadan topluyorlar ki Carole un bile satildigi yerde dedigin Dany 2 3 bisey getirmesi gerekirdi.

Ben yıllardır takip ederim çoğu ligi takimlari en çokta malum bizim takımı. Hocaya bok atacak çapta biri degilim ama dusuncelerimi ve bana göre yanlış gördüklerimi dile getiriyorum. Hoca muazzam transferler de yapmıştır doğru.

Ama burda paranin getirisi ne olacak gibi bir oluşum meydana geldi. Evet güzel yolda olduğumuzu gösteriyor bu. Eskiden olsa herkes falcao diye yırtınırdı. Ama madem öyle hani nerde yatirimlik işler? Ben göremiyorum şahsen.

Biz hocanin yine sapkadan tavşan çıkarmasını beklememeliyiz. Hocayla beraber degerine deger katip Galatasaray i bu ffp çukurundan çekip kurtaracak isimlere yönelmeliyiz.

Son olarak yine belirtiyorum benim sözüm o yaziya itafendi.
Hoca Falcao ekonomik olarak asıyor mu diyor süper arkasinda milyonlar olur zaten. Ama kimse kusura bakmasın vasat bir yerli oyuncuda da aynısını söylemesini beklerim. Ya da anadoludan fahiş fiyatta gelecek biri içinde aynisini söylemesini beklerim.

Muriqi olayinda büyük ihtimalle müdahil olup çok güzel şekilde veto etmiştir hoca ama Deniz o konusulan rakamlara gelirse bir kac doğruyu 1 yanlis götürmüş oluyor iste. 4-5m vermek zorunda değilsin. Bu adam senin icin elzem de değıl. O bölgeye ihtiyacini en minimize şekilde kapatabilirsin ki orda oynayan bir as oyuncun mevcut.

efc8211cf4d69a3ae7ce520c817ee329.gif
Kimmsin sen

O bahsettigin sezondan iki sene önce de 27 milyon avro harcadik. Ama neyseki. Bir iddia ortaya atiyorsun, onun arastirmasini da yapman lazim. Sonuc olarak her sezon basarili olan, her aldigi oyuncu tutmus dünyada bir tane bile hoca yoktur.

Hoca´nin kariyeri boyunca, tüm aldigi oyunculari mercek altina alip, dünyada diger hocalar ile kiyaslaman gerekiyor. Futbolda takima kattigin oyuncular ile basarili oluyorsun, eger bu hocada söz konusu olmasaydi, nasil 8 sampiyon kazanacakti ? Transferini kendi yapmayan hocalar var, ama fatih hoca kendisi yapar transferleri.
Yani burada bir mantik hatasi var.

Ben Ftaih Hoca´nin transfer konusunda kendini gelistirdigini dahi düsünüyorum. Sartlarda zorlamis olabilir, ama Bruma transferinden beri, oyuncularin geri dönüsü olmasina asiri derecede önem vermeye basladi.
Ben hocayı rahmetli babam kadar severim yanlış anlaşılmasın başta bunu belirteyim.
Benim bunlari dile getirmemdeki sebep o paylaşılan tweettir.

Hoca şapkadan tavşan çıkarmakla ünlüdür. Semihi Ozani daha bir sürü sayamayacagimiz adami kazandırmıştır. Bunlara kimse laf edemez.

Aldiği kupalar sayısız başarılar hepsi helal hakkıyla aldığı başarılardır. Ama hocada bir insandir ve hata yaptığı şeylerin çoğu bana kalirsa TR içinden yapılan transferlerdir. Dediğin Dany takim duzeni bozulduğunda oynayamamis olabilir ama bahsettigin gibi iyi ve degisilmez bir adam olsa kendisine beleş olarak degil takima para getirecek alici bulurdu. Böyle adamlari fransadan topluyorlar ki Carole un bile satildigi yerde dedigin Dany 2 3 bisey getirmesi gerekirdi.

Ben yıllardır takip ederim çoğu ligi takimlari en çokta malum bizim takımı. Hocaya bok atacak çapta biri degilim ama dusuncelerimi ve bana göre yanlış gördüklerimi dile getiriyorum. Hoca muazzam transferler de yapmıştır doğru.

Ama burda paranin getirisi ne olacak gibi bir oluşum meydana geldi. Evet güzel yolda olduğumuzu gösteriyor bu. Eskiden olsa herkes falcao diye yırtınırdı. Ama madem öyle hani nerde yatirimlik işler? Ben göremiyorum şahsen.

Biz hocanin yine sapkadan tavşan çıkarmasını beklememeliyiz. Hocayla beraber degerine deger katip Galatasaray i bu ffp çukurundan çekip kurtaracak isimlere yönelmeliyiz.

Son olarak yine belirtiyorum benim sözüm o yaziya itafendi.
Hoca Falcao ekonomik olarak asıyor mu diyor süper arkasinda milyonlar olur zaten. Ama kimse kusura bakmasın vasat bir yerli oyuncuda da aynısını söylemesini beklerim. Ya da anadoludan fahiş fiyatta gelecek biri içinde aynisini söylemesini beklerim.

Muriqi olayinda büyük ihtimalle müdahil olup çok güzel şekilde veto etmiştir hoca ama Deniz o konusulan rakamlara gelirse bir kac doğruyu 1 yanlis götürmüş oluyor iste. 4-5m vermek zorunda değilsin. Bu adam senin icin elzem de değıl. O bölgeye ihtiyacini en minimize şekilde kapatabilirsin ki orda oynayan bir as oyuncun mevcut.

[/QUOTE]

Fahis fiyatin ne olduğunu karalaştirmak lazım. Piyasadan çok haberdar değil burada millet. 10 milyona Trezeguet'yi biz alsak kazik diye bağrir millet. Ama adamin piyasasi bu mesela. O civarlara da gitti.
Yine aynı şekilde 14 yerli zorunluluğu gibi olaylar var. Rakiplerin yabanci siniri üzerinden baski yapmamasi için yine gözde yerli oyuncular alman lazım.bu da yine piyasayi eskisi gibi olmasa da kizistiriyor.

Marcao
Luyindama
Diagne
Emre

Üç oyuncu da yatirim. Emrenin iki defa ayaği kirilmasi talihsizlik. Bunun disinda zaten harcadigimiz para olmadi hoca geldiginden beri. Yoksa onyekuru da satin alinirdi.

İşte tjikuzu geldim dilediince kapaandim dizlerine... Yok mu bi haber alan yok mu gelen bu nasil yaz bu mudur dönem?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Su bonservis meselesi hallolursa alacagiz belli ki

Monaconun boyle bir seyi son anda cikardigini sanmam

Bu yonetimin doneminde onceki pek cok umutlandirip gelmeyen transferlerdeki sorun kulupler bazindaydi neredeyse hepsinde oyuncu ikna edilmisti.

Transferde ffp'nin de etkisi olmasina ragmen bir turlu akillanmayan bir yonetimimiz var malesef.

Dun aksam menajerler kulup yetkilileriyle gorustu ve sonrasinda sosyal medyaya olumlu bir hava yansidi umarim o masadaki gorusmenin sonucudur bunlar.

Hoca maliyetinden ötürü Falcao transferini veto ederse anlarım bence doğru karar da olur.

Artık hiç bir oyuncuya o paraları vermememiz gerekiyor.

Adı markası her ne olursa olsun bana göre bu döviz kurlarında belli bir limitin üstüne asla çıkmamalıyız.

1. sınıf yaşlı oyuncular yerine kendi bulacağımız 1.sınıf oyuncular ile yola devam edip onların efsaneleşme sürecine katkıda bulunmalıyız.

Falcao gelir veya gelmez ama benim düşüncem bu yönde.

Gelirse zaten sevinip sonuna kadar destekleriz mali konularda da artık o riski alacak olan yönetimdir.

Benim fikrimin bir önemi yok ama ben olsam bu yönetimde Falcao transferine yönelmezdim.

Samatta içinde bulunduğumuz şartlar gereği daha makul bir transfer olacaktır.

Günaydınlar... Güzel haberler gelir bugün inşallah.

Bir sevdiğim üyeye öyle esprili caps attım diye 1 hafta ceza verilir mi eyyyy gsc bu mübarek transfer ayinda yaptığınız zulümdür.

Sabah sabah uyandim millet maliyetten bahsediyor. Kusura bakmayin ama bütün taraftarlar en azindan bir forma veya baska birsey gidip alirsa storedan maliyet diye birsey kalmaz. Ronaldo Juve’ye gittiginde sizce parasini cikarmadi mi? Birsever marka degerin artiyor. Artik baska futbolcular kem küm etmiyor tranfer olmadan. Adam diyor falcao orda ben Galatasarayi biliyorum onla oynamak istiyorum. Iste tam bu yüzden gelmesini cok istiyorum. Tabi dedigim gibi bende elimi tasin altina sokcam ve en az 1 forma ve tisört falan alacam. Ha tabi olabilir bazi renktaslarda elinde olmamaya bilir ozaman kardeslerim en azindan bir kalem alsin. Kalemle Falcao maliyeti mi ödenir demeyin. O bile birsey. Okadar taraftar var diyoruz herkez en azindan bir kalem alsa kac milyon ediyor siz hesap edin.

Falcao tabi tartışmasız bir isim. Fark yaratacak bir oyuncu. Samatta onun muadili değil. Ancak Samatta da elimizde ki Diagne'den üstün bir forvet. En azından Diagne gibi kağnı değil. Anadolu'nun çapsız siyahi forvetlerinden değil. Hangisinin oluru varsa eyvallah, destekliyeceğiz. Samatta dan verim alırız. Falcao sakatlanmazsa direk şampiyon yapar.

Keşke devre arası Diagne yerine parayı Samatta'ya gömselerdi. Diagne'yi kolay kolay elden çıkarabileceklerine inanmadığım için Samatta'nın alınacağını zannetmiyorum. Falcao'nun istekleri de yüksek bulunup vazgeçme ihtimalleri yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt