- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Abi yanlış anlamayın duyumcu değilim ama Falçao Galatasaray'daBitane Arif birseyler salliyor ya. Ulumuydu tam hatirlsyamadim. Demir de var aslinda .
Hatta istersen seni bile ekleyebilirim listeye![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yanlış anlamayın duyumcu değilim ama Falçao Galatasaray'daBitane Arif birseyler salliyor ya. Ulumuydu tam hatirlsyamadim. Demir de var aslinda .
Hatta istersen seni bile ekleyebilirim listeye![]()
Dany Fatih Hoca´nin sisteminde önemli bir oyuncuydu. O sezon hem sampiyon olduk, hem ceyrek final yaptik, Dany ronaldoyu yerden yere vurdu. Hocanin sisteminde hizli stoperlerin önemi var, ayni sekilde artik daha bir cacik olmaz, stoper degil denilen Denayer´i parlatti. Hoca apar topar gönderildigi icin, Amrabat´dan zarar ettik, Dany birden gözden düstü. Fatih Hoca´dan sonra mahfettiler takimi.
Ve tabiki o dönem FFP ve Al-Sat dengesi yoktu, artik var. 4 sene boyunca aldigimiz kadar satmamiz lazim.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimmsin sen
Ben hocayı rahmetli babam kadar severim yanlış anlaşılmasın başta bunu belirteyim.O bahsettigin sezondan iki sene önce de 27 milyon avro harcadik. Ama neyseki. Bir iddia ortaya atiyorsun, onun arastirmasini da yapman lazim. Sonuc olarak her sezon basarili olan, her aldigi oyuncu tutmus dünyada bir tane bile hoca yoktur.
Hoca´nin kariyeri boyunca, tüm aldigi oyunculari mercek altina alip, dünyada diger hocalar ile kiyaslaman gerekiyor. Futbolda takima kattigin oyuncular ile basarili oluyorsun, eger bu hocada söz konusu olmasaydi, nasil 8 sampiyon kazanacakti ? Transferini kendi yapmayan hocalar var, ama fatih hoca kendisi yapar transferleri.
Yani burada bir mantik hatasi var.
Ben Ftaih Hoca´nin transfer konusunda kendini gelistirdigini dahi düsünüyorum. Sartlarda zorlamis olabilir, ama Bruma transferinden beri, oyuncularin geri dönüsü olmasina asiri derecede önem vermeye basladi.
Tatli ruyalarBen yatıyom aga falcao ben kalkmadan gelme canım tammmı hadi öptüm