Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper lig.webp

Valla su 8-21 siralarini dolduran takimlara puan kaybetmek yaziktir, günahtir yahu. Hic bir mantikli aciklamasi yok su takimlara puan kaybetmenin. Sekidika, Ali Yavuz ve Ogulcan Caglayan'dan olusan hücum hatti disinda her türlü kombinasyonda biz bunlara puan vermemeliydik.

Malatya-Konya-Gencler-Denizli maclarinda puan vermemeliyiz...

Ya pilot klüp olayı olmuyor ise anlaş bir klüp ile deki ben genç potansiyelli oyuncu alayım maasini da ben vereyim en az 15 maç oynatin size de oyuncunun bonservisinin yüzde 5-10 bu vereceğim falan hem elindeki gençler değerlenir hem de genç yabancı bulursun bir iki tanesi tutsa yeter

he çok siradan Sampiyonlar Liginde yarim saatte hattrick yapan çok siradan bir oyuncu bence Aytac gelsin
Sadece 3 gol degil aga hani soyle bos kaleye filan rast geldi atti dersin sans dersin Adam ceza sahasi disindan atiyor Super ligde atsa dersin ki rakip onune bos birakti hee clde boyle bi elestiride yapamazsin Clde ceza sahasi disinda 3 gol atan adama siradan demek hakeret etmek istmeiyorum ama saykoluktur ayiptir Emeğe saygi duymamaktir .Bize gelir basarili olur olmaz o baska bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt