Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
İrfan kaliteli adam da alabilecek kaliteli adam biz de var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adresi belirlediniz mi. Baskin yapinyine 2 hesaba girmişsin can
Desene tezegi avuclamisiz
S.a @Can Özbek küsmüyüz çaylı kekim ?
Sadece 3 gol degil aga hani soyle bos kaleye filan rast geldi atti dersin sans dersin Adam ceza sahasi disindan atiyor Super ligde atsa dersin ki rakip onune bos birakti hee clde boyle bi elestiride yapamazsin Clde ceza sahasi disinda 3 gol atan adama siradan demek hakeret etmek istmeiyorum ama saykoluktur ayiptir Emeğe saygi duymamaktir .Bize gelir basarili olur olmaz o baska bir konuhe çok siradan Sampiyonlar Liginde yarim saatte hattrick yapan çok siradan bir oyuncu bence Aytac gelsin
Seni uyardim Baris , vazgec bu inadindan. Belhanda gidince dizini cok doversin ama is isten gecer BARIIISS VAZGECC
deminden beri like kalp atıyorum ne küslügü
Sana gore de Irfan siradan mi? Acil cevap ona gore notumu verecegim sanademinden beri like kalp atıyorum ne küslügü
Berke Belhandaci mi laBerke Deniz ve Emre Ersoy gidince yanliz kaldim bu savasta diye uzuluyordum bende.
bu diresinde omuz omuza vermenin tam vakti Lord Can
fark ettiysen bu savasta dusmani kirmak icin farkli bir cephe actim (terim cephesi)Berke Deniz ve Emre Ersoy gidince yanliz kaldim bu savasta diye uzuluyordum bende.
bu diresinde omuz omuza vermenin tam vakti Lord Can
Berke Belhandaci mi la
ula semihhh irfani ilk isteyenlerden biriyim belki de @Sami Karakoç ile siradan olsa ister miyim hain adamSana gore de Irfan siradan mi? Acil cevap ona gore notumu verecegim sana