Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4,5 milyon onyekuru icin cok fazla
bitiriciligi kötü, dar alan becerisi olmayan, oyun görüsü ve pas kalitesi düsük bir oyuncu onyekuru
sirf hizli dripling özelligi var diye ligte fark yaratiyor ama kesinlikle bu paralari etmez

Yine aynı oyuncular değiller.Bizde sürekli aynı hatayı yapıyoruz.Örneğin Gomis fizikli, kuvvetli, sırtı dönük top tutan bir forvet tipi.Yerine alınan oyuncular tamamen farklı tipte.O zaman sen de farklı bir oyun oynamak zorunda kalıyorsun ki bu da extra zaman, çalışma vs demek.O süreçte kaybedilecek puanlar ile ligden kopuyorsun zaten.
Bu kadar isabetli bir yorum müthiş 👍👏👏👏

Tansel abi dogru demis. bizim ilk11den 5-6 eksik oldugunda ve yedekler 11e girdiginde arada buyuk kalite farki oluyo.bunun icin hocaya laf edilmez ama oyuncu degisiklikleri icin ben cok kizginim mesela hala,dunden beri

ErEkGG7XMAAmKsc

Ben bu kadar koltuk sevdali gormedim bu kadar hasta olacagim ve agla baskanlik yapacagim.Hic isim olmaz .Cengiz Bey ne kadar da koltuk sevdalisiymis.

Bu arada mandzukic bizle anildigi zaman dediklerinizi de bilyoruz,simdi nefes alsa yeter moduna gecmissiniz.süper lig gibi değişip duruyosunuz.bu hercailiginiz bjk ve fenerin tokezlemesiyle soner

Bu konuşmadan sonra Sergen hasic i Kayseri maçında son yarım saatte oyuna almış bugünde son 15 dk kala..

Hatay’a karşı son 3 dkda oyuna girip yeteneğini gösteren Kerem hala 90+5 de oyuna giriyor ve yeteneğini göstermeye çalışıyor :asd:

Fatih hocam neden sen böyle oldun , Sergen bile senden daha insaflı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu kadar koltuk sevdali gordum bu kadar hasta olacagim ve agla baskanlik yapacagim.Hic isim olmaz .Cengiz Bey ne kadar da koltuk sevdalisiymis.
Dursun ozbeke kızıyordum koltuk aşkı yüzünden Mustafa Cengiz harbi onu geçti Galatasaray da hiç bir başkan kendi isteği ile gitmez geçiniz onu 5 sene üst üste şampiyon yapamazsa dahi sen seçersen seçimle ya da zorla göndermezsen pişmiş kelle gibi koltuğa kurulur gitmez neden çünkü rant var çıkar var 30 milyon taraftarı olan takımın başkanı nerede bulacak böyle reklam imkanı her hareketi TV de popüler

Dmc almadan bu takim ilk 5e giremez. Defans kotu ama onlari kotu gosteren yumusak orta saha
Ne alakasi var dmc sart degil taylanla bile dunya mac kazandik ille josef atiba gibi iki kazma koymadan top oynanmiyormu donkla bile bu takim sampiyon oldu dmc turkiyeden baska yerde yok

4,5 milyon onyekuru icin cok fazla
bitiriciligi kötü, dar alan becerisi olmayan, oyun görüsü ve pas kalitesi düsük bir oyuncu onyekuru
sirf hizli dripling özelligi var diye ligte fark yaratiyor ama kesinlikle bu paralari etmez
Ben Onyekuru2yu istemeyen biriyim ama Onyekuru'nun bitiriciliği kötü değil vasat bize geldiği son sezonda sıtma falan olduğu için bayağa güçten düşmüştü onunda etkisi vardı onun dışında dediklerine bende katılıyorum benim şahsen oraya istediğim isim Tzolis Bjk maçında dikkatimi çekmişti sonra bir kaç maçını daha izledim çok potansiyeli yüksek bence ama işte alamayız maalesef.

Böyle devam etse rahat 20 olur ama işte isterse 40 atsın yine teklif gelmez bence.

Herkes artık oyun içi katkısına göre fiyat veriyor.

Şaka yapmıyorum Diagne'den 5 milyon bonservis geliri alsak benim için tamamdır.

Ozan'ın satışını çöpe atmış oluyoruz ama hiç yoktan iyidir.
Diagne bu istatistikleri belcika liginde yapsaydi Anderlecht, Club Brugge veya Genk takimlarindan birinde inan en az 10 milyona satilirdi. Ne oyuncular buyuk paralara gittiler, menajer ile sadece oyuncu almak icin temas kuruyoruz, bir kac menajere yetki versen iyi paraya satilir. Everton Cenk Tosun’un transferinden vazgecmek uzereyken transfer gorusmelerini yuruten menajer Everton’u ikna etti ve parayi basip aldilar.

Ne alakasi var dmc sart degil taylanla bile dunya mac kazandik ille josef atiba gibi iki kazma koymadan top oynanmiyormu donkla bile bu takim sampiyon oldu dmc turkiyeden baska yerde yok
Oynanmiyor bjk souza atiba, fener gustavo ozan ile oynuyor onlar mal mi? Biz fernando ve melo ile rahat sampiyon olduk tesaduf mu? Donk da vasat da olsa dmc, taylan degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt