Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam olympiakosun kaptaniydiDönse ne olacak Sergen bu taraftar unutur başına gelenleri sonra Carole gibi kör bu falan diye 2 aya eleştirirler sonra zaten müzmin yedek olur.
Semih'e yaptıkları gibi gözüne söverler. Yapar yani bunları bizim sosyal medya taraftar grubu.
Hatta daha da ileri gidiyorum adamın hasta çocuklarına bile söven çıkar. Not alın göreceksiniz bunları.
Ne diyor la bu
Ne diyor la bu
bu adam olympiakosun kaptaniydi
norvecin (o ödegaard,haaland,johansen,sörlothlarin) kaptani. yavas desinler
Ne diyor la bu
MaalesefUnutma Musap eğer bir mucize olurda adam futbola dönerse bu yazdıklarım direkt olarak yaşanacak. Bak gör.
Feghouli diğerlerine göre en azından çok daha iyiFalcao, Feghouli, Belhanda, Babel, Diagne
Şu 5 li yıllık 17 milyon euro alıyor daha kötüsü de Belhanda hariç hepsinin 1.5 yıllık sözleşmesi var.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek olumsuz birisi degil kendisiBu arada şu duyumcuabiniz ' i bırakın artık ne olur
Adamın kullanıcı adı ben kolpayım diye bağırıyor
Orası öyle ama yine de yıllık 3.8 milyon euro uçuk bir rakamFeghouli diğerlerine göre en azından çok daha iyi
Prim kasmak için medyada gördüklerini servis ediyor gibi geliyor bana bilmiyorumPek olumsuz birisi degil kendisi