Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne bavul resmi paylaşmış. Reis tatile çıkıyor galiba.

Dönse ne olacak Sergen bu taraftar unutur başına gelenleri sonra Carole gibi kör bu falan diye 2 aya eleştirirler sonra zaten müzmin yedek olur.

Semih'e yaptıkları gibi gözüne söverler. Yapar yani bunları bizim sosyal medya taraftar grubu.

Hatta daha da ileri gidiyorum adamın hasta çocuklarına bile söven çıkar. Not alın göreceksiniz bunları.
bu adam olympiakosun kaptaniydi
norvecin (o ödegaard,haaland,johansen,sörlothlarin) kaptani. yavas desinler

Herkese merhaba
Yok mu bir gelişme

Hadi gene geçen sene devre arası şampiyonluğu sattığınız gibi gönderin hem babeli hem diagneyi. Gol atacak 2 adam var zaten elde.

Falcao puştu dururken gene kiralik bunları gönderir bizimkiler.

2 side kalsın istemem ama yerlerini dolduramayacakları için inş böyle mallık yapmazlar

O degilde daha bikac gun once sneijderin kupada konyaya attigi golu izlemistim,konya maci oncesi.hasic sol ayagiyla bi benzerini atti sayilir,topun gidisinden ötürü.yani bişeyleri icimde cok tutuyorum ve bu buyuk bi patlama olarak dönecek ama iyi anlamda sanirim.biseyler değişecek insallah

yav bi yorum gördümde bayadır bakıyorum tekrar bulamadım gse bi arkdaş yazmıstı terim ve yönetimin gitmesi için inş. biz şampiyon olmayız fb veya bjk olur inş. gibilerinden bişeydi.
bulabilecek olan varsa şimdiden çok tşk.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt