Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.

Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.

Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.

Transfer felan beklemeyin renktaşlar,ortamı soğutmak için gündeme günlük 2-3 oyuncu ismi düşer uğraşıyoruz bitmek üzere derler.Sonra kulubu fiyat yükseltti,oyuncu fiyat yükseltti derler. Sonra aaa FFP vardı önce oyuncu satmamız lazım derler,son gün 1 oyuncu gelir transfer dönemi biter.
Bu yönetimden bir şey beklemeyin.

Ben kalıplı olsun istemiyorum hayvani fizikte istemiyorum marcao çabukluğunda olsun hız çabukluk farklı şeyler açık alanda hızlımı evet eve çabuk değil bize marcao gibi stoper lazım lyundamanın teknik kapasitesi inanılmaz düşük ne zaman topla çıkmaya kalksa ekstra bir işe girişse hata yapıyor.
Bu tip adamla oynayacaksak servete haksızlık etmişiz bu tip stoper hiç bir zaman sevmedim.
Madrid maçında ceza sahasında yaptıkları bir stoper ne yapmaz diye kitap yazsan başrolde olur.

Lyundama sakar ama hiç değilse stoper iteleyin gitsin portekizin köy takımlarına karı kızı takip edip dursun

Bundan topçu filan olmaz ilk teklifte satılmalı.Takımdaki çıbanlardan biri bu diğeri Belhanda Birde Seri var ourduğu yerden

takımı bozan adamlar şu üç adam değişsin bizim takım fişek gibi olur Serinin yerine adam gibi 6 numara Belhandanın yerine iyi

bir 10 numara bunun yerine iyi bir stoper alsak onyekuru ve linnes ile dinamik takım oluruzda

Bizim klüpte o 6 numara ve 10 numarayı bulacak vizyon yok gidip modriç rakitiç almaya çalışırlar genç potansiyelli bir oyuncu

bulmak akıllarına gelmez.

Hiç şaşırmadım.

Transfer felan beklemeyin renktaşlar,ortamı soğutmak için gündeme günlük 2-3 oyuncu ismi düşer uğraşıyoruz bitmek üzere derler.Sonra kulubu fiyat yükseltti,oyuncu fiyat yükseltti derler. Sonra aaa FFP vardı önce oyuncu satmamız lazım derler,son gün 1 oyuncu gelir transfer dönemi biter.
Bu yönetimden bir şey beklemeyin.
Kesinlikle imzamı atıyorum bu taktiği geçenki transfer dönemlerinde de yaptılar. Tamamen oyalama taktiği.

Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.

Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.

Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.

İkisi de birbirini tamamlayacak adamlar degil. İkisi de yakin oynamayi sevmez. Donk zaten cok yavas da luyinin de hizi gitmis. O yüzden yanlarinda sürekli savasacak,bunlari rahatlatacak bir marcaoya ihtiyac var.

reis bu insanlar niye bu kadar popülist yaw
Öyle bir mesaj attığını bilmiyordum, yemin ederim sadece tarzından dedimki kesin geçen sene de Marcao'ya böyle sallamıştır.

10 saniyemi aldı o mesajı bulmak.

Ben bir şey demiyorum daha, böyle keskin çizgilerle taraftar da olunmaz futbol da izlenmez.

İkisi de birbirini tamamlayacak adamlar degil. İkisi de yakin oynamayi sevmez. Donk zaten cok yavas da luyinin de hizi gitmis. O yüzden yanlarinda sürekli savasacak,bunlari rahatlatacak bir marcaoya ihtiyac var.
Aksine üçünün de yanına sağlam bir tecrübeli stoper lazım ki açıklarını kapatsın.

2 stoper aldık 2si de gelişime açık. 2 senedir orta sahafa top kapan adam olmadan oynuyorlar. Luyindama geçen sezon 30 metrekare alanı tek başına savunuyordu Marcao da kötüyken.

Dönemsel olarak ikisi de kötü gözükecektir ama Donk defansif anlamda naparsan yap kötü.

Etliye sütlüye karışma sonra sana değil yanındakine laf etsinler. Oh ne ala

Aksine üçünün de yanına sağlam bir tecrübeli stoper lazım ki açıklarını kapatsın.

2 stoper aldık 2si de gelişime açık. 2 senedir orta sahafa top kapan adam olmadan oynuyorlar. Luyindama geçen sezon 30 metrekare alanı tek başına savunuyordu Marcao da kötüyken.

Dönemsel olarak ikisi de kötü gözükecektir ama Donk defansif anlamda naparsan yap kötü.

Etliye sütlüye karışma sonra sana değil yanındakine laf etsinler. Oh ne ala

Üstad sence bu yönetim transfer yapacak mı gelirse kimi alırlar...

Luyindamadan kolay vazgecilmemeli, ama iyi para teklif edilir,hoca onay verir ve yerine stoper hazirsa gidebilir ancak.ben taraftar sabredemez,gidebilir derken,kolay harcamasindan soz ettim.gecende biri servet luyindamadan daha iyi demis,kim oldugunu tahmin edersiniz.ne zaman gol yesek yenilsek foruma gelip sallayan biri

Luyindama oynamaya devam etmeli,ama donk olmadan.ve taylanin yanjna pas yapan ve oyun kuran bi ortasaha sart.seri 6 olmaz diyosunuz,seri zaten 8 numara degil miydi?seriyi o mevkide oynatan ve verim alan fatih hocaydi.pas akisini muazzam bi hale getiren adami 8 de kullanmasini da bilir hoca herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt