Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan
Belhanda-Emre k.

Gustavo
Mesut-Pelkas

Josef
Atiba-Mensah(ozi)

büyüklerin güncel ortasahaları gibi Mesut’un geldiğinide varsayaraak Şu an orta sahamızda kalite olarak rakiolerimizden net olarak gerideyiz daha yedekleri saymıyorum bide en az 2 tane 11 oynayacak orta saha almazsak 2.yarıkabız olmaya devam ederiz.

Pelkas guliano gibi forvete yakin oynayan,kalitesi idare eder de olsa bitirici bi futbolcu.bizde olmayan bisey

C2ciZELXEAA8VxC

Cikartabildiniz mi? ;D

Yanlış hatırlamıyorsam devre arası gelmişti. Kaç maç oynadı hatırlamıyorum. Ama ısrarla onu değil Serveti falan orta sahada oynattığını iyi hatırlıyorum Feldkamp'ın.
Servetin orta sahada oynadığı 1-2 maç hatırlıyorum da bence o kadar. Bouzid daha fazla oynamıştı orada.

Barusso çok az oynadı ama ondan eminim, 100 dk eder mi emin değilim toplam.

Bizim ayak tenis antremanlari boşa değilmiş,Riera reyiz acunun düzenledigi ayak tenisi turnuvasinda şampiyon olarak gögsümüzü kabartacaktır! Teknik ekipde olan birinin böyle birşeye katilmasi ve fatih teriminde buna izin vermesi, takimin halinide ortaya döküyor bravo valla.Ruhsuz topcular sacma sacma turnuvalara katilan bir teknik ekip.Boşuna üzülüp transfer bekliyoruz beyler dağılın

yönetim sabrimizi tasiriyor galiba

Geçen transfer dönemi bittiğinde bir haber geçmişti siteler. "Galatasaray yönetimi devre arası şimdi yaptığı hatayı tekrarlamayacak." diye bizler de dalga geçtik haliyle ama zaman çabuk geçiyor geldik devre arasına görüyorum ki hatalardan ders alınmamış.

Çünkü yönetimin işi bellidir, senin transfer ihtiyacın olduğu Ekim ayından beri belli, sen geliyorsun transfer açılmış yeni yeni görüşmeler yapıyorsun veya yapmıyorsun haberimiz bile yok. Bunun adı kimse gocunmasın düşmanlıktır, kimseye iftira atmak istemiyorum ama mevcut yönetim siyaset tarafından ablukaya alınmış olabilir zaten en ufak bir temsil yetenekleri yok yani siz biraz durun önce Göksel sonra Koç'u şampiyon yapalıma aracı olmuş olabilirler kimse kusura bakmasın.

Fatura borcu ödeyemeyen BJK bile adam alırken (kimi aldıkları önemsiz) GS gibi son 10 yılda 5 şampiyonluk almış defalarca CL katılmış başında Terim olan takımın boş mevki ile lige girmesi aklıma başka bir şey getirmiyor varsa aklına başka bir şey benim görmediğim lütfen söyleyin. Kimse boş mevkimiz yok demesin Taylan'ın da Emre Kılınç'ın da Ömer Bayram'ın da Feghouli'nin de mevkileri dışında oynadığını hepimiz bal gibi biliyoruz bunu gerçekleştiren ise bizden daha fazla GS'li olan Terim, başka hiç bir hoca uğraşmazdı bile bunlarla.
Bu yönetim tabiri caizse,
"Eski giyer yok gibi, yeni giyer bok gibi".
Yaptığı bütün işleri eline yüzüne bulaştıriyor.Yetersiz kadroyla hoca arada bir kaos ortamı yaratıyor Kasımpaşa, Erzurum, Karagümrük maçları sonrası gibi; takım gaza gelip iki üç maç kazanıyor.Sonra yine kayıplar başlıyor.Kisir döngüye giriyoruz.

bi kaç gün daha sessizlik devam ederse erkenden bu yönetime sosyal medyadan top tüfek saldırmak lazım.aynı haltı 4-5 defa yediler hala akıllanmadı herifler
Heriflerin umrunda olduğunu düsünüyormusun gercekten? Bunlar transfer mransfer yapamaz, ne satabilirler ne dogru düzgün topcu alabilirler. Aytac maytac bi işe yaramaz

Allah peygamber için şurada 5 dakika da olsa küfürü serbest yapın lütfen hiç değilse şurada rahat rahat sövelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt