- 1 Ocak 2011
- 15.423
- 10.453
- 1.838
Evet o macta Bulent diye hatirliyorum ben Feldkamptmiydi?Leverkusen deplasmanıydı sanırım. Acayip küfür etmiştim takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o macta Bulent diye hatirliyorum ben Feldkamptmiydi?Leverkusen deplasmanıydı sanırım. Acayip küfür etmiştim takıma
Barusso toplasan 3 maç oynamadı mı yav zaten
Feldkamptı. 11 türkle başlamıştıkEvet o macta Bulent diye hatirliyorum ben Feldkamptmiydi?

Servetin orta sahada oynadığı 1-2 maç hatırlıyorum da bence o kadar. Bouzid daha fazla oynamıştı orada.Yanlış hatırlamıyorsam devre arası gelmişti. Kaç maç oynadı hatırlamıyorum. Ama ısrarla onu değil Serveti falan orta sahada oynattığını iyi hatırlıyorum Feldkamp'ın.
AynenHoca niye harcasın Fatih Terim klüp ekonomisinden mi sorumlu? Her hoca gibi oyuncu ister yönetim alır uygun alsalarmış Fatih Terim mi dedi gidin cagneye 15 verin falcaoya yıllık 5 verin 7 ye bırakırlarsa asla almayın mutlaka +10 verin diye
Evet, sorun Arsenal degil ama Mesut haftalık £352bin alıyor. Bu da Türk Lirası olarak haftada 3,512,626.80....arsenal ile anlasmak zor degil zaten göndermek istiyorlar
kim bu![]()
Cikartabildiniz mi?![]()
Bu yönetim tabiri caizse,Geçen transfer dönemi bittiğinde bir haber geçmişti siteler. "Galatasaray yönetimi devre arası şimdi yaptığı hatayı tekrarlamayacak." diye bizler de dalga geçtik haliyle ama zaman çabuk geçiyor geldik devre arasına görüyorum ki hatalardan ders alınmamış.
Çünkü yönetimin işi bellidir, senin transfer ihtiyacın olduğu Ekim ayından beri belli, sen geliyorsun transfer açılmış yeni yeni görüşmeler yapıyorsun veya yapmıyorsun haberimiz bile yok. Bunun adı kimse gocunmasın düşmanlıktır, kimseye iftira atmak istemiyorum ama mevcut yönetim siyaset tarafından ablukaya alınmış olabilir zaten en ufak bir temsil yetenekleri yok yani siz biraz durun önce Göksel sonra Koç'u şampiyon yapalıma aracı olmuş olabilirler kimse kusura bakmasın.
Fatura borcu ödeyemeyen BJK bile adam alırken (kimi aldıkları önemsiz) GS gibi son 10 yılda 5 şampiyonluk almış defalarca CL katılmış başında Terim olan takımın boş mevki ile lige girmesi aklıma başka bir şey getirmiyor varsa aklına başka bir şey benim görmediğim lütfen söyleyin. Kimse boş mevkimiz yok demesin Taylan'ın da Emre Kılınç'ın da Ömer Bayram'ın da Feghouli'nin de mevkileri dışında oynadığını hepimiz bal gibi biliyoruz bunu gerçekleştiren ise bizden daha fazla GS'li olan Terim, başka hiç bir hoca uğraşmazdı bile bunlarla.
Malatyadaki topcu mu bu![]()
Cikartabildiniz mi?![]()
kim bu
Malatya’daki Youssouf Ndayishimiye, 2017’de denemeye almisiz.Malatyadaki topcu mu bu
Heriflerin umrunda olduğunu düsünüyormusun gercekten? Bunlar transfer mransfer yapamaz, ne satabilirler ne dogru düzgün topcu alabilirler. Aytac maytac bi işe yaramazbi kaç gün daha sessizlik devam ederse erkenden bu yönetime sosyal medyadan top tüfek saldırmak lazım.aynı haltı 4-5 defa yediler hala akıllanmadı herifler
Denemeyememisiz demekkiMalatya’daki Youssouf Ndayishimiye, 2017’de denemeye almisiz.
İtalyaya gider orta sıra![]()
Cikartabildiniz mi?![]()