Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz da yurt disindan topcu bakin aloooo

Arkadaşlar kapatın nöbeti gidelim yahu. Neyi bekliyoruz biz bu basiretsiz yönetimden? Bir gram inancı olan bir arkadaşım var mı gerçekten?

Üzülüyorum valla. Şu yönetim geldiğinden beri belki şampiyonluklar yaşadık fakat takımı o kadar kalitesizleştirdiler ki... En kötüsü de taraftarı kalitesizliğe mahkum ede ede bu duruma alıştırdılar. FFP ayağına sıradan anadolu takımından hallice kadroya sahip bir GS bırakıp gidecekler. Bu kadar beceriksiz ve yalancı insanların kulübün başında olmaları çok acı bir durum.

O kadar acizler ki kendilerini transfer görüşmelerinde sürekli küçük düşürüyorlar. Onyekuru'yu bile Ronaldo'yu bekler gibi bekliyoruz. Menajer transferi olmadan farklı bir oyuncu almaya yeltenemiyorlar bile. Başakşehir, topçusuna karşı elindeki en kıymetli oyuncuyu istemekle kalmayıp üstüne para isteyebiliyor. Kadro dışı bıraksan kimsenin şaşırmayacağı derecede rezil performans gösterenlere yeni sözleşme sunabiliyor. Geçen yıl son maçlarda yaptığı satışlardan sonra Donk ile yeni sözleşme, futbol hayatı 2. lig seviyesine düşen Emre A. ile yeni sözleşme.

Bunların transfer yapacağına hiç inanmıyorum ismi geçen isimler arasında bir tek Aytaç Kara'yı alırlar Onyekuru'yu bile alamazlar

Acaba bunlar Ömer emre akbaba ile sözleşme imzalayıp takasta mi kullanacak diyorum da bunlar sözleşmeyi yüksek tutarlar elemanları kovsan da gitmezler zaten .Hiç zeka kırıntısı yok bu yönetimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt