- 6 Eylül 2014
- 94.136
- 64.919
- 4.608
Bu herif kim ilk defa duydum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç günü Emre Akbaba'ya ağır bir lakapta bulunmuştum ben de.Sordum.
Özbek, Aboubakara kölebakar demiş, ırkçılıktan attık herhalde en son.
Tamamen mi atildiSordum.
Özbek, Aboubakara kölebakar demiş, ırkçılıktan attık herhalde en son.
Mumkunse Galatasaray asigi, cocukluk hayali Galatasaray formasi olan, damarini kessen sari kirmizi akacak hicbir futbolcu gelmesin bi zahmet bize. Gelmeyi birak ilgilenmeyelim bize.Yada evlat olurak gorunen kimse takimda kalmasin " Galatasaray'in Evladi"Hasta G Sarayli Mert Hakan febeye gidebiliyorsa Irfan Can'da bize gelebilir...
Goksel Gumusdag'da cok koyu G Saraylidir konjonktür gereği böyle davranması ve üyelikten ayrilmasi doğal eski tribunculer bilir kendisini...
Ha yönetim alamaz ama Fatih Terim devreye girerse belki birseyler olur.
Hiçbir fikrim yok ama bir şeyi bilen bir tipmiş gibi duruyor nedenseBu herif kim ilk defa duydum
Kolpacinin teki.Gecen yaz sallayip durdu.Ona gore Trezeguet ucaktaydi en sonHiçbir fikrim yok ama bir şeyi bilen bir tipmiş gibi duruyor nedense
Olm bu Genç'i sen sandım sövüyordum az kalsın sonra farkettim. Dün İrfan'ı istiyordu bugün niye sallıyor diye.Ezbere yorum yapmayin yaw nasil hic bir ozelligi yok cl de 3 tane gol zimpaladi adam ceza sahasi disindan daha once bunu basaran biri varmifir onuda merak ediyorum
Ezbere yorum yapmayin yaw nasil hic bir ozelligi yok cl de 3 tane gol zimpaladi adam ceza sahasi disindan daha once bunu basaran biri varmifir onuda merak ediyorum
Fenerli olup ilk tercihi biz yapan futbolcu var mı admirim geçmişte?
Olm bu Genç'i sen sandım sövüyordum az kalsın sonra farkettim. Dün İrfan'ı istiyordu bugün niye sallıyor diye.
1.2 maaş+0.3 bonusEn fazla Irfana kac maas ve Basaka kac bonservis ok olur senin gözünde?
Ben Emre Akbabadan daha umitliyim Daha toparlanamadi belkide toparlanamayacak buyuk sakatlikar gecirdi Bu olcu degil kibaşka ? o maç hariç başka ? Emre Akbaba' yı Alanya' da izledin mi ?
Hangi büyük maçta ne yaptı ?
Amtabata 8 ödedikHoca 7.5u bir arada gormus mu? 5 tane pelkas aliniyor o parayla ararsan