Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasta G Sarayli Mert Hakan febeye gidebiliyorsa Irfan Can'da bize gelebilir...
Goksel Gumusdag'da cok koyu G Saraylidir konjonktür gereği böyle davranması ve üyelikten ayrilmasi doğal eski tribunculer bilir kendisini...
Ha yönetim alamaz ama Fatih Terim devreye girerse belki birseyler olur.
Mumkunse Galatasaray asigi, cocukluk hayali Galatasaray formasi olan, damarini kessen sari kirmizi akacak hicbir futbolcu gelmesin bi zahmet bize. Gelmeyi birak ilgilenmeyelim bize.Yada evlat olurak gorunen kimse takimda kalmasin " Galatasaray'in Evladi"

Hep onlar gecirdiler kazigi bize genelde. En kolay onlar satti takimi.Yiyebilen yillarca yedi.Yiyemeyen ise kin burundu.Kimi zaman onlar icin bir araba parasi bile olmayan meblaglar icin hayallerini, baba vasiyetlerini sattilar.Aydin, Akbaba, Okan, Emre, Tarik Camdal, Mert Hakan, Alper, Gokhan Cira falan liste uzar gider. Bize butun faydayi ise profesyonel olarak gelip, Galatasaray degeriyle butunlesip, profesyonel olarak ayrilanlar verdi. Hagi, Taffarel, Sneijder, Telles, Denayer, Onyekuru, Rieira vs vs

Irfan can kesin bitti mi?

Hayırlı olsun o zaman

Galatasaray’ın çoçuğu diye kimse alınmasın. Ya da bu yakıştırmayı yapmayalım.

Ezbere yorum yapmayin yaw nasil hic bir ozelligi yok cl de 3 tane gol zimpaladi adam ceza sahasi disindan daha once bunu basaran biri varmifir onuda merak ediyorum
Olm bu Genç'i sen sandım sövüyordum az kalsın sonra farkettim. Dün İrfan'ı istiyordu bugün niye sallıyor diye.

Ezbere yorum yapmayin yaw nasil hic bir ozelligi yok cl de 3 tane gol zimpaladi adam ceza sahasi disindan daha once bunu basaran biri varmifir onuda merak ediyorum

başka ? o maç hariç başka ? Emre Akbaba' yı Alanya' da izledin mi ?

Hangi büyük maçta ne yaptı ?

Santrafor lazim
Kanat lazim
Dmc lazim
Biz parayi irfana veriyoruz evet cok iyi oyuncu ama para yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt