- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
O yine iyi ya gol mol atıyor. 3 milyona alsak severdimDiagne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yine iyi ya gol mol atıyor. 3 milyona alsak severdimDiagne
Hikaye kardeşim transfer budur.bu sene 4 gol 3 asisti olan, fiziği falan gayet iyi 23 yaşındaki sağ bek Alexander Bah'ı Slavia Prag sadece 1.75 Milyon euro'ya almış bu hafta. Transfer budur
![]()
Alexander Bah - Oyuncu profili 26/27
Alexander Bah, 28, Danimarka ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Ara 1997, Årslev, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
ufak bi ihtimal varsa da o irfanın bize gelmeyi çok istemesi olur. zaten bizim beceriksizler futbolcu kendisi transferi bitirmezse, transfer yapamıyorlar kaç yıldır.İrfan işi kolpa bence. Twitter ahalisi bi anda gaza geldi adamı bize transfer etti. Hangi parayla alacaz
4 milyon euro aytactir4 m Euro ve bizim yönetim , hayatta inanmam.
Emre Akbabayi nerede gördük Alanyaspor da mı ben İrfanı UCL de gördüm benim için kıstas orasıNe İrfanmış hayret, Emre Akbaba' yı da gördük. Gelsin 3 maç sonra küfürler havada uçuşur. Hiç bir özelliği olmayan bir adam
Aytaçı alana Koita bedava deyip , ikisini kitlerler Abdüre.4 milyon euro aytactir
İrfan'a yurtdışından teklif olmaması garip geliyor. Daha geçen enfes gollerle hattrick yaptı CL maçında. 25 yaşında. Biz yokluktan gözümüzde çok mu büyütüyoruz acaba.

Hani inzivaya cekildiydin la. Ruh halini seviyim sergen. Aleykum selamSelam aile
Yazıklar olsun!