Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sinirli yönetime bugün ipler koptu bu saydığı adamların 1 ni anca alırız kimse kimseyi kandırmasın. İnş irfan onye olur ama ben sadece onyekuru gelecek diye düşünüyorum oda zaten gelmeye razı hoca olmasa oda gelmez. Yani hoca yönetimi bitirdi iyide oldu.
Irfancan muhabbeti paylaşımlata bakarsak ciddi boyutlara gelmis

Irfanin bonservisini yazin ödeyeceksek, Luyindamayi satmaya veya takas olarak kullanmaya gerek var mi? Degerini yükseltip onu yazin satsak daha mantikli olur...

Mustafa Muhammad via Al-Nahar channel

Earlier, I received a Turkish offer from Fenerbahce and I rejected it, even though it was many times what I get from Zamalek

I received an offer from Antalya Sport and I rejected it and did not make any problems, then I got a promise in front of the whole world from Mortada Mansour that I will professional after the African Championship

Özil prime döneminde Türkiye’nin yüzüne bakmıyordu.Milli takımı bile tercih etmedi.Ne zaman elden ayaktan düştü.Gitti Erdoğan ile foto çekilip sonra ırkçılık yaptılar diyip mağduru oynadı.Geçenlerde almanların kovduğu gurbetçiler gibi.Tekme yiyen reisi övdük diyor.Sağlıklı zihine sahip gurbetçi çok az gördüm.

İrfan’ın farklı olduğunu biliyorsundur heralde üstelik ihtiyacımız var

Üstelik falcaonun böyle olacağını kim tahmin edebilirdi ?

Mesut içinde ya yatacak ya coşacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende onu diyorum işte birkere bile demeyin falcaoda çok ihtiyacti alındı olmadi apo yapamaz bilmem ne deniyordu aldı mı aldı.irfsn için de alamaz deniyor alırsa birkere olmamış oluyor zaten

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etikmiş takımın 3. Kalecisini toplam bütcesi 300 bin dolar olan bolu spora 1m a kiralıyorlar etik diyorlar:) ulan bütün aldığınız oyuncuların maaşları nedir o bile belli değil. Allaha şükür Allahın adaleti şaşmıyorda işte 10 yılda bir ske sahip olamadınız.

Bu arada bugun sener hatasız oynadı yav niye öyle oldu acaba genclerin kanatlar mi kotuydu
Tasdemir’in ortalarini de bayagi begendim

hoca sanki falcao gidebilirde karar kendisinin gibi şeyler dedi bu herfe guvenmıyordur sanırım

Özil prime döneminde Türkiye’nin yüzüne bakmıyordu.Milli takımı bile tercih etmedi.Ne zaman elden ayaktan düştü.Gitti Erdoğan ile foto çekilip sonra ırkçılık yaptılar diyip mağduru oynadı.Geçenlerde almanların kovduğu gurbetçiler gibi.Tekme yiyen reisi övdük diyor.Sağlıklı zihine sahip gurbetçi çok az gördüm.
aynen öyle. herif türkiye kelimesini ağzına almıyordu eskiden, prime dönemi geçince birden acun kankası, iktidar yalakası oldu,tüm ilgisi türkiyeye döndü.

Alman özil transferine Türk hava yollari sponsor olacakmis güya via rodop
Bizim transferlrrede sponsor olsun madem.. ali koç cumhurbaskan bulusmasinin nedeni belli oldu. Ali yalvarip dilenmeye gitmis

Mustafa Mohammed:

I received an offer from Fenerbahce worth 10 times what I received at Zamalek club, but I refused it in order to complete the dream of the African Championship with Zamalek, and I received a promise at the time that he would allow me to become a professional as soon as the tournament ended

Batur Altıparmak:

"Taylan ve Oğulcan yakın arkadaşları aralarında böyle düşünceleri olabilir, kahve paylaşımı yapabilirler ama bu istekten öteye geçemez. Böyle düşünürsek Emre Belözoğlu da İrfan'ın çok sevdiği abisi."

Bunu birisi dövebilir mi

Taylan irfan
Onye Arda Visca
İsmi geçen forveti tanımıyorum.Diagne ya da o mu oynar bilmiyorum.Bu kadro kurulursa rahat maç izleyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt