Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can - Visca ikilisinden herhangi biri veya ikisi birden hangi şekilde olursa olsun scout işi bir transferden elbette maliyetli olacaktır.
Şimdi bizim scout ekibimiz İrfan Can - Visca seviyesinde topçu bulamıyor mu ?

İrfan Can-Taylan orta sahasını çok merak ediyorum.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre
Seri
Emre Kılınç Taylan İrfan Can Onyekuru
Diagne(Oğulcan Mustafa)​

Su Fener bu sene sampiyon olmamali.Cunku gercekten son kursunlari herhalde.Yoksa bu kadar tahammulsuzluk, bu kadar yaygara mumkun degil.
Aynen öyle, akıllıca geriden gelmek mantıklı ki küçük algıcı takım ile bira birbirlerine girsinler, son yüzlükte geçeriz yeterki en fazla 5 puan farkla son 5-6 maça kalsın iş, geri düşersek olmaz

Biz ne kazıklar gördük görmesine de, öncelikle satmak lazım. Belhanda - Luyindama - Diagne - FEGHOULİ - MARCAO tiko para yapabilecek oyuncular, Marcao ihtimal dışı, fegh alınacak adamlara göre belki, diğer 3 isimde paraya derhal çevrilmeli, ne geldi hoş geldi. Başakşehir takasta bunları değil ama gençleri Yunus+Atalay+Emin'i istiyormuş bu 3ünü verip İrfan için üstüne 5€ versek ben fit olurdum. Hoca devre arası defansa yatırım yapmaz beleş denklerse yada kiralık maliyetsiz ancak o durumda aldırır. Feghouli'yi beğenirim istikrarı olsa net en iyi oyuncumuz derim ama gerek istikrar sıkıntısı gerekse para kazanmak için son durak olduğunu düşünürsek paraya çevirmek lazım. hocanın dediği değişimin olması BELHANDA+FEGHOULİ+DİAGNE+LUYİNDAMA+BABEL+FALCAO+ETEBO+FATİH+ = 25€ gelire bakar.

Muslera
Okan

Linnes Donk Marcao EmreT
Şener Emin Ozornwafor Saracchi

Taylan
Youssouf
Bartuğ

Visca İrfan EmreK Arda
Kerem Seri Salih Onyekuru
Sekidika Aytaç Ömer EmreA

Mohammed
Oğulcan

Bu çok rahat yapılabilir, maaş olarak da net kar edilir, sene sonu hareket alanı yaratılır.​

Günaydın arkadaşlar dünkü galibiyetten sonra hafta sonumuz güzel geçiyor umarım akşam da Beşiktaş puan kaybederse daha güzel olacak. Bu James defans oyuncusu değil mi dün Fatih Hoca neden orta sahada Taylan'ın yerinde ön libero olarak oynattı hoş orada da güzel oynadı çok fizikli olmasına rağmen çevik de aynı zamanda iyi toplar kaptı oynadığı kısa sürede umarım ilerde daha iyi olacaktır Omar'ın yerine lisans verildi sanırım

Muslera
Sagbek Luyindama Marcao Emre T.
Taylan
Visca İrfancan Seri Onyekuru
Mohammed

Herkes İrfanlı Viscalı Mohamedli kadrolar filan kuruyor maşallah

Ama gerçekçi bakarsak bence hiçbirini alamayız

Hatta bizi çok isteyen Onyekuru'nun transferi bile bence olmayacak diyorum

Çünkü kasada para yok

Herkes İrfanlı Viscalı Mohamedli kadrolar filan kuruyor maşallah

Ama gerçekçi bakarsak bence hiçbirini alamayız

Hatta bizi çok isteyen Onyekuru'nun transferi bile bence olmayacak diyorum

Çünkü kasada para yok
Kasada para olmadığı için transfer yapılmadığını sanmıyorum.
Elektrik faturası ödeyemeyen Bjk Mensahı opsiyonu ile alacak.
Bizimkiler beceriksizliğinden transfer yapmıyordu.

Okay Yokuşluyu da alabilsek keşke. Bayağıdır yedekti geçen Villa'ya 4-0 kaybettikleri maçı izledim ilk 11 başladı takımın en iyisiydi

Transferlerimiz:
1594832578338-gsoynetim.jpg

şeref yoksunu vasıfsızlar sizi çocuk belki de yarın öbürgün çok büyük bi gelişme katederek milli takımın kalecisi olacak belki yarın öbürgün o küfürleri kullanan takımların kalesini koruyacak bu kadar olmaz ya. adam niye şike yapsın arkadaş, profesyonel kariyerinin en ciddi ilk maçına çıkıyor adam, mevkisi de kalecilik. vallahi salak bizim insanımız diyecek söz yok

Okay Yokuşluyu da alabilsek keşke. Bayağıdır yedekti geçen Villa'ya 4-0 kaybettikleri maçı izledim ilk 11 başladı takımın en iyisiydi

rengim en sevmediğim oyuncu tipi bu ya mahmut bile daha iyi

topla 2 adım gitmeyen

her 10 pasını 9u geriye 1i yana

tek yaptigi alan kapatıp kafa topuna cikmak

Kahveci geldi mii

İrfan+visca hayali kuran renktaşlar büyük hayaller kuruyorsunuz şu koşullarda ancak Göksel kıyak yaparsa bunların ikisi aynı anda gelir ben sadece irfanı bile alacamızı sanmıyorum gelirse sadece onyekuru gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt