Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Has Hüs bu yönetime gelip beni alın dese bunlar onu bile ikna edip alamaz.

bir insan evladı transferde bukadar beceriksiz olamaz ben artık kasıt arıyorum. tehdit altındaysanız göz falan kırpın.

Onyekuru gelse bari bu hafta içi benim başka beklentim yok şu anlık, Babel'i forvet kullanırız Onye gelince.

FFP bahanesiyle kaç sezondur transfer yapılmıyor
Uzayan transfer süreçleri Modesteler,Alanlar felan saymıyorum zaten
Hocanın geçenki çıkışının nedeni de erkenden bahane uydurmaya başlamalarıdır kesin
Sezon başladığından beri madem her şeyi hocanın üstüne yıktınız siz de üstünüze düşeni mecbur yapacaksınız

Lig lideriyiz ve ikinci takima 15 puan fark attikda bizim mi haberimiz yok? Neyi bekliyor bu yönetim? Ali koca laf yetistirmek yerine sanki bir faydasi olacakmis gibi, gidin adam gibi transferinizi yapin.

sözde 6 ay sonra sahalardaydı 7 ay oldu ses yok. sonra bizim sağlık ekibini eleştirince karşı çıkıyor bazıları.
Ona bayağı katılıyorum ya, kaç senedir giden düzgün dönemiyor. İyi niyetlerine yeteneklerine lafım yok ama fizyoterapi ekibiyle birlikte senkronize çalışmıyorlar. Büyük uyuşmazlık var gibi.

Bu atakan cankayayi niye kimse istemiyo

Hoca inadından vazgeçsin kiralık birini alalım diyecem.

Etebo'yu gördükten sonra , mümkünatı yok istemez.

Hâlâ mı transfer yok?Bir yerlere cevap verecek iseniz en güzel cevap ", İrfan ve Visca" transferi olur.

Şampiyonluk yarışının bizimle Beşiktaş ve fener arasında geçeceği kesinleşti pazar günü oynanacak Beşiktaş maçında yenilmemeliyiz yenmeye oynamaliyiz ama gerektiğinde berabere kalmasını da bilmeliyiz 2. Yarıda bizim fikstür avantajımız var Fenerbahçe dışındaki tüm derbi ve zorlu maçları evimizde oynayacağız adam gibi iki üç transferle şampiyonluk şansımız yüksek ama hiç transfer yapmazsak şampiyonluk şansımız diğer iki takıma oranla hayli düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt