Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C3GfIkyXAAAI--A.jpg

Niyeyse bu herifi görünce aklıma hep bu film geliyo

raw

Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?

Şuda bir gerçek gelecek olan teknik adam sistemmiş, antreman programıymış, kariyer miş bunlar çok önemli değil.

Sadece ve sadece teknik,fiziksel , mental ve futbol zekası anlamda bireysel oyuncu analizini iyi yapsın yeter. Gelecek yetnik adamda dikkat edilmesi gereken en önemli özellik budur.Şu transfer döneminde oyuncu tercihlerini doğru yapsın yeter. Oyuncular doğru seçilirse, kadro planlaması iyi yapılırsa diğer tüm eksikler öyle veya böyle halledilir.

lucescu, ft falan da en parlak kariyerle gelmediler bize. rijkaard muthis kariyerle gelmisti bizden sonra takim bile calistirmadi
klopp mainzi kume dusurdukten sonra dortmundun basina gecmis. simone de river plate sonuncuyken sezon ortasi istifa etmis. oncelikle bu kriterin sacma oldugunu establish edip sonra tudorun faidelerine gecelim

Cavanda: Geldiğimden günden bu yana iki sakatlık geçirdim. Buraya gelirken hedeflerim vardı. Sezon benim için hiç iyi başlamadı.

Cavanda: Galatasaray'da forma şansı bulmak kolay değil. İlk yarıda kendimi kanıtlayacak fırsat bulamadım diyebilirim.

Cavanda: Neyse ki artık sakatlıklar geride kaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısına hazırım.

Subotic Köln'de (Kiralık)
C3Gev0zXcAEf3_2.jpg

Cavanda: Geldiğimden günden bu yana iki sakatlık geçirdim. Buraya gelirken hedeflerim vardı. Sezon benim için hiç iyi başlamadı.

Cavanda: Galatasaray'da forma şansı bulmak kolay değil. İlk yarıda kendimi kanıtlayacak fırsat bulamadım diyebilirim.

Cavanda: Neyse ki artık sakatlıklar geride kaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısına hazırım.

Cavanda: Geldiğimden günden bu yana iki kez komaya girdim. Buraya gelirken zulam vardı polis tarafından patlatılınca sezon benim için hiç iyi başlamadı.

Cavanda: Galatasaray'da koko bulmak kolay değil. İlk yarıda kendimi tatmin edecek esrar bulamadım diyebilirim.

Cavanda: Neyse ki artık kıtlık geride kaldı.Doların artmasıyla kendimi iyi hissediyorum. Kokonun dibine vurdum Ligin ikinci yarısına hazırım.

Tudor'la ilgili bir gelisme varsa yazin

Yoksa bos yapmayin

Iyi forumlar

JOR: Bir transfer daha, eğer Podolski ayrılırsa yapılma ihtimali var. Podolski'den memnunum, çok üst düzey bir oyuncu.

kilit

Riekerink: "Transfer yapmasak bile ben kadroma güveniyorum. Sahada istediklerimizi yapabilecek bir takım var."

icimizden cözüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt