- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Valla imkansız gibi birşey reis JoR'i bile kovmayı beceremez bunlar sene sonuna kadar devam herhalde
Öyle olur zaten.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla imkansız gibi birşey reis JoR'i bile kovmayı beceremez bunlar sene sonuna kadar devam herhalde
Öyle olur zaten.
Arkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?
Öyle olur zaten.
Cavanda'ya basın toplantısı düzenleyen takım olduk yav ne hallere düştük reis
![]()
![]()
Nerden nereye işte
Valla resmen Dursun özbek yönetiminin etkisi 2 fotoğrafta
Cavanda: Geldiğimden günden bu yana iki sakatlık geçirdim. Buraya gelirken hedeflerim vardı. Sezon benim için hiç iyi başlamadı.
Cavanda: Galatasaray'da forma şansı bulmak kolay değil. İlk yarıda kendimi kanıtlayacak fırsat bulamadım diyebilirim.
Cavanda: Neyse ki artık sakatlıklar geride kaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısına hazırım.
[FONT=&]Subotic Köln'de (Kiralık)
[/FONT]![]()
+ fransızcadan tiksindim bu herif güzelim dili mundar ettiCavanda'ya basın toplantısı düzenleyen takım olduk yav ne hallere düştük reis
![]()
![]()
Nerden nereye işte
TapaTalK
Çalık yerine yarım sezon bunu denesek fena olmaz mıydı? Kumaşı belli sakatlık yaşamazsa çok şey katardı takıma.Köln'e kadar sakatlanmadan gidebilmiş mi yav :asd22:
Adam var adam gibi !Tudor'la ilgili bir gelisme varsa yazin
Yoksa bos yapmayin
Iyi forumlar
Çalık yerine yarım sezon bunu denesek fena olmaz mıydı? Kumaşı belli sakatlık yaşamazsa çok şey katardı takıma.