Kaynak?
Ekin ayaz diye bir duyumcu yazmış
Aslolan Galatasaray'dır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?
Ben de onu anlamadım zaten. İşini yapan bir bek iken fire vermeye başladı. Sürekli arkaya kaçırmalar vs. Fb maçından sonra benim için bitti. Adamın oyunu o maçtan sonra sürekli düşüş eğilimi gösterdi. Belki de dediğin gibi o sakatlık sonrası böyle oldu. Birde umursamaz tavırlar hissettim kendisinde. Takımın kimyasına uydu sanırım. Sevillada iyi olacağını düşünüyorum şahsen.
![]()
Tamam da reis bu adam bu güzel performansı sol kanat olarak vermedi
Bizim bildiğimiz tarz onların bildiği tarz diye bişey yok sol kanadın görevi amacı yapabilecekleri bellidir
Tolga topu alıp mesafe kat edebiliyor mu ? yok
Çizgiyi kullanabiliyor mu ? yok
sıfıra inip orta açıyor mu ? yok
Dribling ile adam eksiltiyor mu ? yok
Veya eski tarz Del Piero gibi oyun kuran kanat mı ? yok
ee başka kanat tarzı varda biz mi bilmiyoruz adamın
Tolga 'nın gerçekten çok faydalı olduğu şu 3 maça takımın ortalama pozisyonlarına bak reis bi
Galatasaray - Kayserispor (14.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Galatasaray - Sivasspor (25.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Osmanlıspor FK - Galatasaray (19.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Tudor 'un Tolga 'yı oynatmasının tek sebebi Feghouli-Asamoah hala takıma eklenmediği için Yasin-Sinan'ı filan oynatacağıma Tolga 'yı alır orta sahayı +1 adam yaparım daha iyi düşüncesidir
Sol kanatta defans yapanda atak yapanda tek başına Linnes reis
Belhanda
Tolga-Badou
Fernando
Orta saha düzenimiz yerleşmemiz bu şekilde reis
Kaynak?
Avrupa'dan ciddi transfer haberleri geldi Carole ile ilgili belki de menajeri buna avrupa takımlarından teklifler getirmeye başladıkça iyice bitirmiştir Galatasaray 'ı kafasında
Ama Carole 'ü sevilla adam edebilir bence reis ha bonservisini alırlarsa para kazanırız almazlarsa adam olmuş şekilde döner en azından

Asamoah'ta son dakika pürüzü çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Pek yanılmam.

Asamoah'ta son dakika pürüzü çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Pek yanılmam.
Ekin Ayaz @EkinAyaz5 28 AğuDaha fazlaEkin ayaz şimdi de önce carole sonra asamoah yazmış ki Twitter ını incelersen yanılmadı bugüne kadar
Aslolan Galatasaray'dır
W degil Ven çok şu wolkanın suratını görmek istiorum yendiğimizde şu adam futbolu bırakmadan şunları yenelim orda
Sevişmek isterdimhande ataizi hala das gibi![]()
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Ekin Ayaz @EkinAyaz5 28 AğuDaha fazla
Asamoah Çarşamba günü açıklanır..
Neyse en azından çok vaktimi çalmadı.
Eyvallah ErayYa Nejat sırf olumsuz bir adamsın hayatında da böyleysen çevrendekilere Allah sabır versin 5 dk çekilecek adam değilsin