Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün

- Carole KAP
- Cavanda KAP
+ Denayer KAP
+ Asamoah KAP

olur insh

Ben de onu anlamadım zaten. İşini yapan bir bek iken fire vermeye başladı. Sürekli arkaya kaçırmalar vs. Fb maçından sonra benim için bitti. Adamın oyunu o maçtan sonra sürekli düşüş eğilimi gösterdi. Belki de dediğin gibi o sakatlık sonrası böyle oldu. Birde umursamaz tavırlar hissettim kendisinde. Takımın kimyasına uydu sanırım. Sevillada iyi olacağını düşünüyorum şahsen.

Avrupa'dan ciddi transfer haberleri geldi Carole ile ilgili belki de menajeri buna avrupa takımlarından teklifler getirmeye başladıkça iyice bitirmiştir Galatasaray 'ı kafasında

Ama Carole 'ü sevilla adam edebilir bence reis ha bonservisini alırlarsa para kazanırız almazlarsa adam olmuş şekilde döner en azından

Tamam da reis bu adam bu güzel performansı sol kanat olarak vermedi

Bizim bildiğimiz tarz onların bildiği tarz diye bişey yok sol kanadın görevi amacı yapabilecekleri bellidir

Tolga topu alıp mesafe kat edebiliyor mu ? yok
Çizgiyi kullanabiliyor mu ? yok
sıfıra inip orta açıyor mu ? yok
Dribling ile adam eksiltiyor mu ? yok

Veya eski tarz Del Piero gibi oyun kuran kanat mı ? yok

ee başka kanat tarzı varda biz mi bilmiyoruz adamın

Tolga 'nın gerçekten çok faydalı olduğu şu 3 maça takımın ortalama pozisyonlarına bak reis bi

Galatasaray - Kayserispor (14.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Galatasaray - Sivasspor (25.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com
Osmanlıspor FK - Galatasaray (19.08.2017) Opta Mac İstatistikleri - Mac+ - Turkiye Super Lig 2017/2018 @ Mackolik.com

Tudor 'un Tolga 'yı oynatmasının tek sebebi Feghouli-Asamoah hala takıma eklenmediği için Yasin-Sinan'ı filan oynatacağıma Tolga 'yı alır orta sahayı +1 adam yaparım daha iyi düşüncesidir

Sol kanatta defans yapanda atak yapanda tek başına Linnes reis

Belhanda
Tolga-Badou
Fernando​

Orta saha düzenimiz yerleşmemiz bu şekilde reis

İşte o yüzden performansını devam ettirebilirse değişik bir iş yapılmış olacak. Futbolda şimdiye kadar kimsenin yapmadığı bir şeyi yapmış olacak Tudor ve Tolga. Oynadığı rolü tarif etmek gerekirse kanat görünümlü defansa yardım eden ve hücumda pozisyona girebilen orta saha oyuncusu gibi bir şey diyebilirim. :D

[FONT=&quot]Amerika'da bir mağaza. Türkiye'dir Galatasaray!

[/FONT]
DIj1_ziXYAA0ram.jpg

Avrupa'dan ciddi transfer haberleri geldi Carole ile ilgili belki de menajeri buna avrupa takımlarından teklifler getirmeye başladıkça iyice bitirmiştir Galatasaray 'ı kafasında

Ama Carole 'ü sevilla adam edebilir bence reis ha bonservisini alırlarsa para kazanırız almazlarsa adam olmuş şekilde döner en azından

Bruma gibi üzerine koyacağını düşünüyorum orda. Opsiyon rakamı güzel, kendini geliştirir de almazlarsa yine kazançlı çıkıyoruz dediğin gibi. Ama şu yabancı kısıtlaması sebebiyle artık altyapıdakileri serpiştirmemiz lazım kadrolara. Şu an en çok istediğim altyapıdan oyuncuları bu kadroya serpiştirilmesi. Her yıl 1-2 oyuncu kazanırsak güzel iş olur.

Asamoah'ta son dakika pürüzü çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Pek yanılmam.

Post-Transfer-Dilimi H.o.

656de97d17ed92d44b0be1488e3772f8.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Quakerboy resmi olarak bizde dedi kafam rahat adamın böyle yazıp da transfer olmayan oyuncu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt