Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir aslinda yok, yarin galiba Sampiyonlar ligi listeleri verilecek.

Kardeş sen juventus taraftarısın sanırım biz cl de yokuz. Farz et ki cl deyiz biz yarına kadar bildiremezsek o oyuncu clde oynayamaz ancak 8 ine kadar ligte oynatmak için bildirim hakkımız var

Aslolan Galatasaray'dır

Sadece kap olunca inanırım diyenler o zaman kap gelene kadar foruma girmeyin sonuçta burası transfer formu transferleri de biz yapmıyoruz haberleri hep birlikte yorumluyoruz bu arada bugune kadar tek bir duyumu sekmeyen bahar saygılı da Demedim mi Asamoah bayram şekerihadi hayırlı uğurlu olsun. Diye yazmış

Aslolan Galatasaray'dır

Hocam alnından öpmek istiyorum tebrikler iç sesim oldun

Anlamamakta israr edenlere tekrar söylüyorum, evet burasi transfer nöbeti, resmi aciklama neden hala yapilmadi diye yazmak bu konuda gayet dogal.
Kimsenin cok büyük ihtimal ile biten transferi falan sorguladigi yok.
Ikide bir taraftarliga laf atmayin.
Herkes gelmesini istiyor ama bir an önce artik resmilessin istiyor, olay bundan ibarettir.

Hala Asamoah tartışılması çok anlamsız. İmzalar atıldı. 19.05 merakı var bizimkilerde. Bu gün yada yarın o saatlerde açıklanır diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu neyin nesidir, resmi olarak aciklanmayan bir transfer üzerinden taraftarliga laf atmak neyin nesidir?
Negatif bir durum falan yok, sadece her transferde oldugu gibi KAP gelene kadar tedirginlik var.
Ettiginiz laflari tartarak edin, ikide bir taraftarliktan dem vurmayin.

Ne demek neyin nesi

Asamoah'in gelisi = Toplu kus olumu

Bu da foruma kuslarin uzgun postlar atmasi olarak yansiyor

Ayrica ben senin mi taraftarligini sorguladim? Dikkatli oku.

DIkVSxiW0AAJdXr

Lacazette bunu 10dk once paylasti, Lemar Arsenal'e gidiyor galiba :D

Kardeş sen juventus taraftarısın sanırım biz cl de yokuz. Farz et ki cl deyiz biz yarına kadar bildiremezsek o oyuncu clde oynayamaz ancak 8 ine kadar ligte oynatmak için bildirim hakkımız var

Aslolan Galatasaray'dır
Bu konuda iki mesaj daha attim.
Bugün veya yarin KAP gelmezse Juventusun acikladigi sampiyonlar ligi listesine bakmak lazim diye.
O liste üzerinden KAP gelmese bile biseyler cikarilabilir.
Ya lafi dogru anlayin, yada taraftarligima ikide bir laf atip terbiyesizlesmeyin.

Şu takım 2 maç tökezlerse eğer olacakları bir çok kişi görüyordur şimdiden. Fırsat bekliyor kimileri.

82dc2861e5b78d2b685c28023d4806db.jpg

Birazda gülelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga ortada bilmiyorum, sivas macinin ilk bes on dakikasi ortaya yakin oynadi ve gecen sezondan kesitler sundu.
Renktaş bence Tolga bu kadro içinde rahatlıkla görevini yapabilir diye düşünüyorum

Ayrıca sol kanatta Linnes Asamoah ikilisini bile görebiliriz diyorum

NtvSpor: (Asamoah Galatasaray'da)
Ural Aküzüm: ("İnceci admin" - GS Yöneticisi)
Evren Göz: ("Asamoah Hayırlı olsun")
Quakerboy: ("resmi olarak galatasaray'dadır. hayırlı olmasını dilerim.")
GS Twitter hesabı paylaşımı: (Sol bek kısmına güneş vuran , bir ara sol bek istenirken paylaşılan fotoğrafı paylaşarak göz kırpma işareti koyması)
İbrahim Seten (Asamoah nihayet Galatasaray'da)
Selman Öztürk: (Asamoah transferi bitti)
Gökhan Dinç: ("Asamoah bu sezon parçalıyı giyicek")
Gökhan Zan: ("Asamoah güzel bir bayram hediyesi olacak gibi..bakarsınız çifte hediye olabilir..")
Aşkın Ateş

Daha ne olsun

Son düzenleme:
Şu takım 2 maç tökezlerse eğer olacakları bir çok kişi görüyordur şimdiden. Fırsat bekliyor kimileri.
Yav siz saka falanmisiniz?
Daha resmi olarak aciklanmamis bir transfer ile ilgili, resmi aciklama gelmedi diye sabirsizlanmak ne zamandir taraftarlik olmuyor?
Ben bir an önce resmilessin istiyorum, bunun neresi kötü.
Tövbe tövbe, aksam aksam, lafi tersten anlayanlara cattik.

Monaco Lemar'i 4 milyona almis, simdi de 100 milyona Arsenal'e satacaklar gibi duruyor

Mbappe alt yapidan, PSG'ye 180 milyona satacaklar

Adamlar dunyanin parasini kasaya koyacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt