Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, ben tolga karaca isimli uyenin Sergen'e saldirmasi uzerine yazdim

Sen de onu savunmaya baslayinca sana da neden tolganin taraftarligini sorguladigimi soyledim

Eger hala anlamiyorsan lutfen bir daha alinti yapma

Hala Juve CL listesi, istersem tedirgin olurum diyorsun -- olma mi dedim?
Ben onu savunmadim, sadece sizin yaptiginizin, insanlarin taraftarligini sorgulamanin ne denli yanlis oldugunu o arkadasa mesaj yazarak belirttim.
Söyle bisey yazip, o son cümleyi yazmanda gercekten ilginc olmus
Ashampoo_Snap_2017.08.31_18h04m20s_012_.webp

Belçikalı muhabir yazdı

Loans: Luis Pedro Cavanda at Standard for a year from Galatasaray (started at Standard). Robert Beric joins Anderlecht from St Etienne.

Ya kardeşim sen çıkmış bir elin İtalyanın strateji için söylediği laf için açıklama bekliyorsun. Farz et ki yalanladılar adamı bu sefer adam daha da cazgırlaşmaayacak mı beni küçük düşürdüler yalancı ettiler medyaya diye. Hadi onu da geç bu adam kim bilir ne dolambazlıklar yaptılar ona rağmen dün bir sürü kişi açıklama yaptı bir sorun yok dedi duyumcular vs demek ki herifi tenezzül etmiyorlar. Koskoca Galatasaray her açıklama yapanı doğrulamak zorunda mı ya da yalanlamak zorunda mı? Yapma lütfen komik oluyorsun. Ha bu arada o KAP gelince lütfen %250 oran yap tarayıcını öyle oku belki yine bir şey bulursun gözden kaçmasın
Sen gercekten sakamisin bu aksam benim basima?
Defalarca yalan söylemis yönetimden gayet tabi en önemli transferde böyle tezat iddialar icin aciklama bekleyecegim, transfer sezonu esnasinda olmasa bile bittikten sonra.
Son yazdigin cümle bos konusmalarina bir yenisi daha.
Resmi aciklama bekliyorum kardesim, sizi hic bir sekilde ilgilendirmez.
Adamlar transfer nöbetini sadece duyum icin görüyorlar, kafa yapisina bak.

Son düzenleme:
Ardanın bu takımda işi yok
Cenk Ergün ün açıklaması var;bir yere gitmezse bana söz verdi, Galatasaray a gelecek diye.İspanya hariç transfer kapanıyor.İspanya da yarın bitiyor.Atletico Madrid in transfer yasağı var, gidebileceği tek yer biz varız.Ha bana sorarsanız takimda Asamoah da geldikten sonra tek eksik rakip yarı alanda ayağında top tutabilecek oyuncu profili eksik.Arda da bu profile uygun yildiz bir oyuncu.Ancak takımı karıştırma işlerinin önüne geçmek lazım;bu duruma önlem almak için de Selçuk,Hakan Balta tarzı isimleri acil gonderip öyle Arda yi almak lazım...

asamoah transferinin resmi olarak hala açıklanmaması büyük sıkıntı!

Ben onu savunmadim, sadece sizin yaptiginizin, insanlarin taraftarligini sorgulamanin ne denli yanlis oldugunu o arkadasa mesaj yazarak belirttim.
Söyle bisey yazip, o son cümleyi yazmanda gercekten ilginc olmus
Ekli dosyayı görüntüle 17899

Kenan anlama sikintin mi var? Bak sana ne demisim:

" resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim)"

Tedirginligini anliyorum zaten. Sadece bazilari tedirginlik bahanesiyle olumlu insanlara saldiriyor, guzel haber verenlerin uzerine gidiyor (bkz. tolga denen uyenin Sergen'e satasmasi). Bunlari savunma tedirginlik adina dedim. Bunun adi "GRIEF TROLLING".

Bunu yapanin taraftarligini elbet sorgularim. Seninkini bir kez bile sorgulamadim. Ancak hala kendini savunmaya calisman bana bir atasozunu animsatiyor:

Yarasi olan gocunur.

Sen gercekten sakamisin bu aksam benim basima?
Defalarca yalan söylemis yönetimden gayet tabi en önemli transferde böyle tezat iddialar icin aciklama bekleyecegim, transfer sezonu esnasinda olmasa bile bittikten sonra.

Aynen Kenan böyle devam açıklama beklemeye devam seni çağırıp Marotta'nın neden böyle yaptığını anlatırlar

Cenk Ergün ün açıklaması var;bir yere gitmezse bana söz verdi, Galatasaray a gelecek diye.İspanya hariç transfer kapanıyor.İspanya da yarın bitiyor.Atletico Madrid in transfer yasağı var, gidebileceği tek yer biz varız.Ha bana sorarsanız takimda Asamoah da geldikten sonra tek eksik rakip yarı alanda ayağında top tutabilecek oyuncu profili eksik.Arda da bu profile uygun yildiz bir oyuncu.Ancak takımı karıştırma işlerinin önüne geçmek lazım;bu duruma önlem almak için de Selçuk,Hakan Balta tarzı isimleri acil gonderip öyle Arda yi almak lazım...

topu ayağında tutan oyuncu değil arda topu durduran oyuncu . bizim sistemde topu durduran bitek stoperler var o kanatta ki adamlar alıp ileriye oynuyor direkt uymaz yani . yılıdız sönmüş şişko bi star artık arda

Gelmicek sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sende dediğim gibi transfer formunun mantığını öğren. Ayrıca kimseyi kovduğum yok sadece seçenek sunuyorum ve her zaman iyi seçenekler sunarım. Sana hitap şeklinde de bir gariplik görmedim gayet saygılı cevap verdiğimi düşünüyorum. Yazdığımdan bir şey anlaşılmıyor diyorsun ancak anlamışsın ki durmadan cevap veriyorsun.

Aslolan Galatasaray'dır

Ben senden akıl da seçenek de istemedim. Cevap vermemin tek sebebi var. Bana hitap şeklin hoşuma gitmedi bunu belirttim.

Üstüme alindim, cünkü sen o mesaji direk bana yazmasan bile benide kast ettin.
Takim kötüye gittiginde destek vermeye devam ederim ama yanlislarida dile getiririm.
Bunun zaten böyle olmasi gerektigi kafaniza bir girse.
Bunun disinda blodladigim bölüm gercekten cok sacma olmus.
Transfer Nöbetinin icinde bugüne kadar duyumda oldu, KAP´ta oldu, hersey oldu, olmasida gayet normal.
Ben mesajlarimin hic birinde bu transfere inanmiyorumda demedim zaten, basta sen olmak üzere daha Sampiyonlar ligi listesi ile ilgili yazdigimi mesaji anlamadan bu ithamlarda siz bulundunuz.
Duyumcunun yazdigi benim icin eger saglam ise yüzde doksan dokuzdur ama resmi degildir.
Bir an önce artik resmi aciklama gelse demektede hic bir sorun görmüyorum ben, hele hele sizin gibi taraftarligi sorgulayacak kadar terbiyesizce laflar artik igrenc olmaya basladi.

İşine gelen yeri koyulaştırma o cümlenin devamın da şu da yazıyordu anlaman için tamamını yazıyorum

Transfer formu demek şudur insanlar burda olmasını istediği transferleri yazarlar ancak bu o transferlerin olacağı anlamına gelmez. Birde haberi çıkan transferleri duyumcuların muhabirlerin gazetecilerin söylediklerini işaret olarak alırlar bu transfer bitti gibi yorumlar yaparlar.

İşine gelen yeri koyulaştırman bile niyetini ortaya koyuyor. Kap bekliyorsan bile sus insanların moralini bozma haberleri yorumluyoruz ve geliyor diyoruz kap diyorsun. Duyanda transferleri biz yapıyoruz kapı geciktiriyoruz sanacak. Asamoah gelmezse yönetim istifa diyende sendin. Sonra taraftarlığımı sorgulama diyende sen. Bu çelişkilerini gider de gel.

Aslolan Galatasaray'dır

Kafayı yedi adamlar. Gidişat hiç iyi değil :asd22:

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] Serkan Sarac - 31.08.2017 17:52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Aziz seni senden fazla seviyorum

Kov kendini hadi canimcicim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kenan anlama sikintin mi var? Bak sana ne demisim:

" resmi kaynaktan haber gelmeden tam anlamiyla sevinemiyorsun (bunu anlarim)"

Tedirginligini anliyorum zaten. Sadece bazilari tedirginlik bahanesiyle olumlu insanlara saldiriyor, guzel haber verenlerin uzerine gidiyor (bkz. tolga denen uyenin Sergen'e satasmasi). Bunlari savunma tedirginlik adina dedim. Bunun adi "GRIEF TROLLING".

Bunu yapanin taraftarligini elbet sorgularim. Seninkini bir kez bile sorgulamadim. Ancak hala kendini savunmaya calisman bana bir atasozunu animsatiyor:

Yarasi olan gocunur.
Bu Screenshotunu koydugum mesajin, bu yazdigin mesajindan önceydi.
Hey gidi hey, su sütten cikma ak kasik olma edalari var ya gercekten cok güzel.

Cavanda ve Carole kiralık olarak gitti. Donk ve De Jong ise hala takımda. Donk belki Süper Lig'den bir takıma gider daha zaman var ama De Jong Avrupaya gidemeyecek çünkü transfer dönemi kapanacak. Belki MLS'ye gider yine

Ben senden akıl da seçenek de istemedim. Cevap vermemin tek sebebi var. Bana hitap şeklin hoşuma gitmedi bunu belirttim.

Nasıl hitap etmemi bekliyordun bu bir. İkincisi benim gönderilerime sen atladın ben de sana seçenek sundum. Seçenek istemiyorsan ya da tartışma kültüründen uzaksan benim gönderilerime yorum yapmazsın.

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt