- 30 Ağustos 2009
- 30.539
- 20.739
- 2.763
Carole ile Cavanda'yı çöpe atsak kimse almaz diyordum, Sevilla ile Standard Liege'ye gittiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Screenshotunu koydugum mesajin, bu yazdigin mesajindan önceydi.
Hey gidi hey, su sütten cikma ak kasik olma edalari var ya gercekten cok güzel.
Arkadasim, koyulastirdigim sacma yeri sen yazdin ben degil.İşine gelen yeri koyulaştırma o cümlenin devamın da şu da yazıyordu anlaman için tamamını yazıyorum
Transfer formu demek şudur insanlar burda olmasını istediği transferleri yazarlar ancak bu o transferlerin olacağı anlamına gelmez. Birde haberi çıkan transferleri duyumcuların muhabirlerin gazetecilerin söylediklerini işaret olarak alırlar bu transfer bitti gibi yorumlar yaparlar.
İşine gelen yeri koyulaştırman bile niyetini ortaya koyuyor. Kap bekliyorsan bile sus insanların moralini bozma haberleri yorumluyoruz ve geliyor diyoruz kap diyorsun. Duyanda transferleri biz yapıyoruz kapı geciktiriyoruz sanacak. Asamoah gelmezse yönetim istifa diyende sendin. Sonra taraftarlığımı sorgulama diyende sen. Bu çelişkilerini gider de gel.
Aslolan Galatasaray'dır
O zaman bende senden bu yanlis anlama sebebi ile özür diliyorum.Sana son kez soyluyorum, ben o ilk mesajda (screenshotini aldigin) tolganin Galatasarayliligini sorguluyordum.
Bunu ustune alinman, kendi bilecegin bir is.
O zaman bende senden bu yanlis anlama sebebi ile özür diliyorum.
Bana cevap olarak yazdigin ve diger arkadasa oldugunu belirtmedigin icin üstüme alinmisim.
Asamoah geliyo muLütfen ceza gerektirecek mesajları yazmayın. Bizlerde sizlerin mesajlarınızı değiştirmek ve silmek zorunda kalmayalım. İyi Forumlar.
Lütfen ceza gerektirecek mesajları yazmayın. Bizlerde sizlerin mesajlarınızı değiştirmek ve silmek zorunda kalmayalım. İyi Forumlar.
Nasıl hitap etmemi bekliyordun bu bir. İkincisi benim gönderilerime sen atladın ben de sana seçenek sundum. Seçenek istemiyorsan ya da tartışma kültüründen uzaksan benim gönderilerime yorum yapmazsın.
Aslolan Galatasaray'dır
Arkadasim, koyulastirdigim sacma yeri sen yazdin ben degil.
Simdi yazdigin bölüm o sacmaligi devam ettirdigini gösteriyor, cünkü transfer nöbetini hala daha duyumdan ibaret gösteriyorsun.
Transfer Nöbetinde hersey paylasilir, duyumundan tut, ince mesajiba ve resmi aciklamalara kadar.
Asamoah gelmezse degil, teklifin gec gelmesi ne demek oluyor, hani kac zamandir pazarlik halindeydik ya, taraftar yine kandiriliyor mu, yine kandiriliyor ise kandiranlar istifa etsin.
Yine, yeniden lafi popodan anlayip ortaya mesaj atmissin.