Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah Juvede kalacakmis, gecmis olsun

ThriftyHappygoluckyBarbet
ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

Asamoah gelmese gotune kina yakacak arkadaslar var aramizda

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gelecek. Allah aşkına sakin olun. Her transfer mevzusunda aynı muhabbet. Yeter arkadaş.

Arkadaslar carole ve cavanda satildi dediler, ama kapa birsey bildirilmedi? avrupada transfer 5 saat sonra bitiyor :/

kuş veya degil ortamı bilerek geren tinerci kafalı herkes ceza almalı bence sonra kavga cıkınca ceza vermenin anlamı nedir !

Hani az önce istedigin bölümü istedigin gibi yansitiyorsun olayi var ya, onun üzerine bu mesaj cok güzel olmus.
Simdi canim kardesim, bu transfer sürecinin ilk asamasinda esi istemedi.
Sonra olay döndü oyuncu ok dedi, bu ikinci sürecti, oyuncu ile anlasildi.
Oyuncu ile anlasilmasi bayaga oldu.
Üzerine Cenk Ergün ugrasiyoruz dedi.
Bunlarin üzerine, oyuncunun kulübünden teklif cok geldi, 24 saat icersinde bisey yapamayiz gibi bir iddia geliyor ise ben hop ne oluyor derim.
Cünkü bir tarafta ugrasiyoruz, taaaaa ne zaman yapilmis bir aciklama, bir tarafta teklifin gec geldigi iddiasi.
Bak iddiasi kelimesi, yani o adam onu dedi diye körü körüne inanma degil.
Ugrasmak demek, kulübün oyuncusu ile trasnfer görüsmesi yapmak, pazarlik yapmak demek.
Biz düne kadar böyle biliyorduk öyle degil mi canim kardesim?
Ama dün Juventus tarafindan ne iddia edildi, teklif cok geldi, 24 saat icinde ne yapabiliriz.
Bu iki durum bir birine tamamen ters, yani iki adet miknatizi bir birine tutmak gibi bisey.
Bende dedim ki, Asamoah gelmezse bunun sorumlusu istifa etsin.
Benim derdim oyuncunun gelip gelmemesi degil ama kabul ediyorum bu konuda attigim ilk mesaji sinir ile ortaya attigim icin bu kadar yazdim.
Ancak daha sonra neyi kast ettigimi, yine yönetim tarafindan kandirildik ise bunun sorumlusunun istifa etmesi gerektigini acikladim.
Cünkü ben artik taraftar olarak bu yönetim tarafindan kandirilmak istemiyorum, bugüne kadar yaptiklari rezaletler ve söyledikleri yalanlar yetti yeter oldu.
Ha benim bireysel olarak tepkim yönetimin umrunda degil zaten ama bireysel tepkim senide ilgilendirmez be kardesim.
Hele hele, bunlari alip taraftarligimi sorgulamak haddin degil be kardesim, tek kelime ile terbiyesizlik.
Anlayisin kit oldugu icin bir kez daha yaziyorum.
Yazdiklarimda tek kelime Asamoah gelmeyecek diye bisey yok, sadece ve sadece artik KAP gelsinde kafamiz rahat olsun arzusu var.
Dün Denayer haberleri düstü, tak aciklama geldi mesela.
Yani anlayisi kit olan kardesim, senin dedigin gibi kötü taraftarlik degil, tam aksine takimim icin bu kilit transferin bir an önce resmi olarak tamamlanmasi.
Anlatabildim mi anlayisi kit olan kardesim.
Ha yok burdanda anlamazsan artik bu konuda yazmayalim, buyur gel özelde bunu etraflica konusalim.

Her mesajında terbiyesiz diye milleti itham eden sensin bence sen biraz terbiyeli ol. Ve şu tartışma kültürünü öğren. Dediklerimden hiç bir şey anlamadığın halde anlayışı kıt diye hakaretlere başlamışsın bir sonraki aşama küfürlere de başlarsın sanırım. Bak kardeş sana nasihat yolda gördüğünde önünü ilikleyeceğin kişilerle nasıl konuşulması gerektiğini öğren ilk önce. Dediklerimden de tek doğru şey anlamayan birine de laf anlatmak beni benden alıyor. Git kap bekle dur. Mümkünse bu tartışmayı uzatma.

Aslolan Galatasaray'dır

Galatasaray & Juventus & Asamoah el sıkıştı ancak Spinazzola'yı bırakmıyor Atalanta.. Şuanda italya basını 2 oyuncu da kaldığını belirtiyor
DIkU40SXcAAXxNi.jpg:large

Insallah dogru degildir, ben maalesef pek ümütli degilim, italyanlar cok sahtekar adamlardir. Okey verip, son anda Transferi iptal etmisler belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt