Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.007
- 1.460
- 1.853
Ziyech muthis oynuyo fas adina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var bende gordum
Böyle bişey Forumda ki bazı arkadaşlara ters geliyor ama böyle bir durumda yapılması gereken, kim sorumlusu ise özür dileyip o görevinden istifa etmeli.Evet. Medya ve İletişim direktörü olur kendisi. Ve hala gurur duyuyor bu vizyonsuzlukla.
alt yaziyi takip edinöyle bir şey yok son 1 saatte ?
Evet, dun verdikleri altyazinin aynisi. Son dkk degildi gerci.hangi kanal bu. tv24 değilmi
Ben moral bozacak bir durum görmüyorum ama son satırda ki soruna cevap olarak, Asamoaha demek Joker demek, Joker demek farklı taktik varyasyonlar demek.Nasıl mod düşüyor bir anlatsanıza arkadaşlar, gerçekten anlam veremiyorum. La Asamoah gelse takım için daha iyi olacağını düşündüğümüz için seviniriz, takım şu anda iyi ve daha iyi olmaması için bir neden yok, tek başına Asamoah neyi değiştirebilir veya x bir oyuncu nolabilir yani en fazla?
Böyle bişey Forumda ki bazı arkadaşlara ters geliyor ama böyle bir durumda yapılması gereken, kim sorumlusu ise özür dileyip o görevinden istifa etmeli.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inter'de 3 sol bek var. Cokelim birine
Aslında resmi bir açıklama yok, sabırlı olup beklemek lazım. Sadece bir duyumcunun, Nevzat, yöneticilerden aldığı olmadı haberi ile oyuncunun Şampiyonlar ligi listesine yazılması var.Beyler Asamoah kesin olmadı mı şimdi? Bugün sayfaları çok atlayarak geçtim. Bir anda olumsuz hava kaplamış. Kaynak sağlam mı?
Ben herşeye rağmen 7 Eylül'e kadar Asamoah'ın geleceğini düşünüyorum. Muhtemelen Asamoah'a Juve yeni teklif yaptı, oyuncu onu düşünüyor. Oyuncu maaşında 3m Euro'ya çık, kulübe de 6m Euro ver her türlü gelir.
Mali'li oyuncular hayvan gibi giriyo ziyech disinda ipleyen yok zatenbelhanda takmiyo maçı hiç
abv juventus!!!!
aga santaj yapiyormus gibi bi havasi var 2 kez ard arda korner ve duran topta garip hareketler yaptıMali'li oyuncular hayvan gibi giriyo ziyech disinda ipleyen yok zaten