Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burada linnes'i övenler yarın zorluk derecesi artan maçlarda nasıl küfür edecekler göreceğiz!!

belhanda takmiyo maçı hiç

abv juventus!!!!

Abdul rahman baba
Miguel Layun
Junior Tavares
Kenedy
Latovlevici
Bunlardan biri alınır büyük ihtimal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl mod düşüyor bir anlatsanıza arkadaşlar, gerçekten anlam veremiyorum. La Asamoah gelse takım için daha iyi olacağını düşündüğümüz için seviniriz, takım şu anda iyi ve daha iyi olmaması için bir neden yok, tek başına Asamoah neyi değiştirebilir veya x bir oyuncu nolabilir yani en fazla?
Ben moral bozacak bir durum görmüyorum ama son satırda ki soruna cevap olarak, Asamoaha demek Joker demek, Joker demek farklı taktik varyasyonlar demek.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bişey Forumda ki bazı arkadaşlara ters geliyor ama böyle bir durumda yapılması gereken, kim sorumlusu ise özür dileyip o görevinden istifa etmeli.

Şimdi bu olaydan dahada kötüsü, kimseden ses çıkmadığına göre ve bu resim paylaşmalar gibi olaylar akabinde Asamoah oldu diyerek Carole'un gönderilmesi ve alternatif yaratılmaması. Transfere kesin gözüyle bakıldı ve şuan büyük liglerin kapanması ile ortada kaldılar. Oyuncu alınıp alınmaması değil canımı sıkan aslında.

Asamoah isminin ortaya çıkması ve sonrasında yürütülen amatör politika.

Beyler Asamoah kesin olmadı mı şimdi? Bugün sayfaları çok atlayarak geçtim. Bir anda olumsuz hava kaplamış. Kaynak sağlam mı?
Ben herşeye rağmen 7 Eylül'e kadar Asamoah'ın geleceğini düşünüyorum. Muhtemelen Asamoah'a Juve yeni teklif yaptı, oyuncu onu düşünüyor. Oyuncu maaşında 3m Euro'ya çık, kulübe de 6m Euro ver her türlü gelir.
Aslında resmi bir açıklama yok, sabırlı olup beklemek lazım. Sadece bir duyumcunun, Nevzat, yöneticilerden aldığı olmadı haberi ile oyuncunun Şampiyonlar ligi listesine yazılması var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt