Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurpegi kim bilmem ama yazdıklarının altına imzamı atarım, son derece mantıklı şeyler yazılmış.

Fernando'yu 4,5 M ye satmak bir transfer başarısıdır. Kendini çok akıllı sanan başkasını saf sana keltoş Monçi Fernando ya karşı Mesa'yı itelemeye çalışmış, Banega'ya yüksek para çekmiş ama GS hadi ordan diyip Seriyi alınca mal gibi ortada kalmıştır.

Ayrıca adamın yazdığı yazıdan nasıl Seri 6 numaradır sonucunu çıkarıyor millet onu da anlamadım. Yazıyı bütünsel olarak bakarsak adam o bölgeye Seri alındı derken Banega'nın bölgesinden kastettiği apacık ortada. Yazık ki adam futbol cahili bile ilan edilmiş.

Bu yazi banaydi galiba

Kabul ediyorum yanlis anlamisim, tekrar okuyunca banega ile alakali o bolge yazilmis

Pardon

Diagne'ye kızmaya hakkımız yok. Adam gelin bana 10m bayılın demedi. Arapların bile gördüğünü göremeyen yetkililerimizde sorumluluk. Şimdi ne veriyorlarsa adamı satın, sonra taraftara uygun bir dil ile zarar ettiğimizi açıklayın.

3 ve ya 4 bölgede eksiklerimiz var hala. Bu iş Diagne'nin satışını bekleyemez. Olmadı kiralayacaksın, olmadı başka oyuncu satacaksın. Geçen sezon bir forvetimiz eksikti. Bu gidişle geçen seneden kötü gireceğiz sezona.

DidXOi-XkAED0HG.jpg

falcao yem falan değildir. eğer ki yönetimde azıcık akıl varsa öyle bir yem atmazlar bu saaten sonra falcao da olmazsa yangın değil meteor tayfa haline dönüşürüz

Falcao ismi beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor. bir beklentiye de sokmuyor.

Drogba-Wesley nöbetlerindeki gibi değilim. ve tanıdığım bir kaç kişide aynı heyecanda değil gibi. öyle görüyorum yani.

Ben Samatta isminin bizim için her açıdan daha doğru olacağını düşündüm hep. Hocanın da bu ismi listenin ilk sırasına koyduğunu bütün haber kaynakları belirtmişti. Umarım kaynaklar doğruyu söylemiştir de Samatta ile anlaşırız.

Yazılanlar doğruysa falcao 3 yılda 150 milyon liraya yakın para alacak. 1 şampiyonluğumuzdan gelecek gelir komple falcaoya gidecek sanırım. bonuslar cart curt hariç. Böyle bir yükün altına girmek çok riskli.

Ekşiden alıntıdır,muhtemelen rodriguez transferine kinaye

''maaşının %95ini monaco ödeyecek, bedelsiz olarak bonservisi alındı, hayırlı olsun. toplam maliyeti galatasaray’a 3 senelik 3 milyon euro olacak.

zoruna gidenin borusuna gitsin. kesin bilgi

tanım: müstakbel monaco prensimiz. ''

@ErhanKaanAdgzl: Falcao hakkında konuştuğum Galatasaray yöneticisi, oyuncunun gelme ihtimalinin yüzde 50’nin de üzerinde olduğunu söyledi. Bonservis ödenmeden alınması için uğraşılıyor. Bu transferin kısa sürede netleşeceği bana söylendi. Ancak konuşmasından, “Falcao gelecek” izlenimi edindim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao ismi beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor. bir beklentiye de sokmuyor.

Drogba-Wesley nöbetlerindeki gibi değilim. ve tanıdığım bir kaç kişide aynı heyecanda değil gibi. öyle görüyorum yani.

Ben Samatta isminin bizim için her açıdan daha doğru olacağını düşündüm hep. Hocanın da bu ismi listenin ilk sırasına koyduğunu bütün haber kaynakları belirtmişti. Umarım kaynaklar doğruyu söylemiştir de Samatta ile anlaşırız.

Yazılanlar doğruysa falcao 3 yılda 150 milyon liraya yakın para alacak. 1 şampiyonluğumuzdan gelecek gelir komple falcaoya gidecek sanırım. bonuslar cart curt hariç. Böyle bir yükün altına girmek çok riskli.
27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?

Diagne'ye kızmaya hakkımız yok. Adam gelin bana 10m bayılın demedi. Arapların bile gördüğünü göremeyen yetkililerimizde sorumluluk. Şimdi ne veriyorlarsa adamı satın, sonra taraftara uygun bir dil ile zarar ettiğimizi açıklayın.

3 ve ya 4 bölgede eksiklerimiz var hala. Bu iş Diagne'nin satışını bekleyemez. Olmadı kiralayacaksın, olmadı başka oyuncu satacaksın. Geçen sezon bir forvetimiz eksikti. Bu gidişle geçen seneden kötü gireceğiz sezona.

ara transfer döneminde istenen isimler alınamadı. Apo ve ekibinin suçudur değildir bilemem. Son ihtimal diagneye gidildi. gidilme sebebi de paranın yanmamasıydı. çevirmeye çalıştılar parayı. yarım dönem katkı alır kitleriz bir yere. ara transfer dönemi parasını çevirmiş oluruz diye düşündüler ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Transfermarkt verileri Diagnenin maliyetini 13 Milyon euro olarak gösteriyor. bonuslar falan var sanırım. Bu rakamı verecek arap kulübü bile bulunamıyorsa çok kötü bir iş yapılmış demektir ve herkes hatalıdır bu olayda. Şu fiyaskodan sonra transfer komitesinin işi bilen adamlarla kurulması lazım ama yapılmaz. Şükrü ve apo gibi adamlarla devam edilir. bu adamlar hocanın sözünden çıkmıyorlar galiba o yüzden bunlar komitenin başında

Bakın size bir örnek vereceğim nacizane;
Geçen sene, de ligt bir kaç sene içinde dünyanın en pahalı stoperi olacağını herkes biliyordu.Zaten 1 sene sonra juveye gitti.
Geçen sene, merih alanyada oynuyordu,gözümüzün önünde 5 versek alırdık almadık şimdi belki de ligtten forma alacak.
Futbol böyle bir oyun.
Hayat böyle bazen sadece görmek gerekir.

27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?

2,5 milyon maas niye veriyorsun? Luyindama ligin en iyi stoperlerinden biriydi 1,2 alacak. Samattaya 1,5 senelik önerirsen, bisikletle bile türkiyeye gelir.

Levent Akgün abi Banega için 24'ünden sonrasını bekleyin gelecek demişti. Haydi bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt