- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
hangisi gitsin
luyindama or marcao?
Duyum mu¿
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangisi gitsin
luyindama or marcao?
Ila satmak mı zorundayız?27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?
Ben sementanın çok iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum.2,5 milyon maas niye veriyorsun? Luyindama ligin en iyi stoperlerinden biriydi 1,2 alacak. Samattaya 1,5 senelik önerirsen, bisikletle bile türkiyeye gelir.
marcao 17m€Duyum mu¿
Canye satılmıyor herhald?marcao 17m€
luyindama 13m€
Var kimseyi alamadıkArkadaşlar bugün giremedim. Herhangi bir gelişme oldu mu? Duyum var mı?
250 bin euro alan adama niye 2.5 veriyoruz anlamadım?27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?
Diagne Kasımpaşa'da ne kadar kazanıyordu ? Bizde ne kadar kazanıyor ?2,5 milyon maas niye veriyorsun? Luyindama ligin en iyi stoperlerinden biriydi 1,2 alacak. Samattaya 1,5 senelik önerirsen, bisikletle bile türkiyeye gelir.
Hic biri tabi. Niye gitsinler?hangisi gitsin
luyindama or marcao?
o satıldı bile bu olursa büyük ihtimalle zorun satın almayla kiralık vermeyi düşünürler ki o da mantıksız çünkü büyük ihtimalle gelecek sene de en az bu paralara satılabilir.Canye satılmıyor herhald?
Hadi Canye de satıldı diyelim 43 mio euro yu Abdurrahim Albayrak harcamaya kalkarsa eyvahlar olsun
teklif gelmiş olsa diye dedimHic biri tabi. Niye gitsinler?
Duyum mu bu şimdi içgüdü mü? Önemli olan oo satıldı bile bu olursa büyük ihtimalle zorun satın almayla kiralık vermeyi düşünürler ki o da mantıksız çünkü büyük ihtimalle gelecek sene de en az bu paralara satılabilir.

Falcao ismi beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor. bir beklentiye de sokmuyor.
Drogba-Wesley nöbetlerindeki gibi değilim. ve tanıdığım bir kaç kişide aynı heyecanda değil gibi. öyle görüyorum yani.
Ben Samatta isminin bizim için her açıdan daha doğru olacağını düşündüm hep. Hocanın da bu ismi listenin ilk sırasına koyduğunu bütün haber kaynakları belirtmişti. Umarım kaynaklar doğruyu söylemiştir de Samatta ile anlaşırız.
Yazılanlar doğruysa falcao 3 yılda 150 milyon liraya yakın para alacak. 1 şampiyonluğumuzdan gelecek gelir komple falcaoya gidecek sanırım. bonuslar cart curt hariç. Böyle bir yükün altına girmek çok riskli.
bakın bu adam haklı beyler250 bin euro alan adama niye 2.5 veriyoruz anlamadım?
Biz Trezequet geçen yıl alınsın dediğimizde de aynı geyikler dönüyordu, 5e alsak 15e satmıştık şimdi.
Bir bir gidersek en geç ocakta bizdeFalcao yüzde 51 bizde