Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?
Ila satmak mı zorundayız?

6-7 sene oynayıp sonra istediği yere gitsin.

Bu süreçte katkısı olduktan sonra satış yapılmış kimin umrunda? Ayrıca oyuncu bizimle birlikte şampiyonlar Ligi'nde olsun vereceği performansı ile piyasa yapar tutarsa tabiki.

Arkadaşlar bugün giremedim. Herhangi bir gelişme oldu mu? Duyum var mı?

27 yaşına gelmiş ne vereceği belli olmayan Samatta'nın maliyeti
Bonservis : 10 milyon €
Yıllık : Min 2.5 milyon € 4 yıllık sözleşme versek ve 3.yılında hadi satalım desek 30'a merdiven dayamış bir Tanzanyalıyı kime ve ne kadara satabiliriz sence renkdaş ?
250 bin euro alan adama niye 2.5 veriyoruz anlamadım?

Biz Trezequet geçen yıl alınsın dediğimizde de aynı geyikler dönüyordu, 5e alsak 15e satmıştık şimdi.

2,5 milyon maas niye veriyorsun? Luyindama ligin en iyi stoperlerinden biriydi 1,2 alacak. Samattaya 1,5 senelik önerirsen, bisikletle bile türkiyeye gelir.
Diagne Kasımpaşa'da ne kadar kazanıyordu ? Bizde ne kadar kazanıyor ?
1 milyona gelmesi lazımdı aynı mantıkla biz niye 2.3 hemde yıl geçtikçe artan miktarda verdik acaba ?
Oyuncunun pozisyonuna takım içinde ki rolüne ve aynı bölgede oynayan arkadaşlarının maaş dengesine göre belirlenir o paralar , stopere 1.2 verebilrsin çünkü partnerinede 800 bin veriyorsun normal gayet.

Canye satılmıyor herhald?

Hadi Canye de satıldı diyelim 43 mio euro yu Abdurrahim Albayrak harcamaya kalkarsa eyvahlar olsun
o satıldı bile bu olursa büyük ihtimalle zorun satın almayla kiralık vermeyi düşünürler ki o da mantıksız çünkü büyük ihtimalle gelecek sene de en az bu paralara satılabilir.

Real madrid bu sene de patlayacak gibi duruyor,fener ilk2de bitiremez ama taraftarlarını mutlu edecek bir yerde olurlar bu sene öyle 6. falan olmazlar.İngilterede liverpool puan farkıyla götürür.Almanyayı söylemiyorum,italyayı söylemiyorum.

Falcao ismi beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor. bir beklentiye de sokmuyor.

Drogba-Wesley nöbetlerindeki gibi değilim. ve tanıdığım bir kaç kişide aynı heyecanda değil gibi. öyle görüyorum yani.

Ben Samatta isminin bizim için her açıdan daha doğru olacağını düşündüm hep. Hocanın da bu ismi listenin ilk sırasına koyduğunu bütün haber kaynakları belirtmişti. Umarım kaynaklar doğruyu söylemiştir de Samatta ile anlaşırız.

Yazılanlar doğruysa falcao 3 yılda 150 milyon liraya yakın para alacak. 1 şampiyonluğumuzdan gelecek gelir komple falcaoya gidecek sanırım. bonuslar cart curt hariç. Böyle bir yükün altına girmek çok riskli.

Falcao için konuşulan rakam herşey dahil yıllık 6M € yani 40 M TL (bunun üstündeki bir maliyette zaten almayız)
2 yıl oynatsan 3. yıl bir şekilde MLS, Çin, yada kendi ülkesine gönderirsin. Zlatan 37 yaşında hala oynuyor. Messi 32 yaşında Ronaldo 34 yaşında artık jubile yaşları uzadı.
2 yıllık maliyeti 80 M TL diyelim..

Samatta için 3 M kiralık 9M zorunlu satınalma konuşuluyor hadi pazarlık ettin istenen bonservis 15 civarında 13e düşürdüler diye konuşuluyor.

Bonservisi sana min 12 M € , 2 sene oynattın oldu 28 yaşında. Kaç paraya kime satacaksın? Avrupanın göbeğinde yani vitrinde olan bir oyuncu 26 yaşında ve doğru düzgün transferi yok. 12 ye malettiğin adamı 28 yaşında kimsenin iplemediği TR liginde anca yarı fiyatına satarsın. 30 gol atmış Çatneyi bile araplar dışında alıcısı yok.

Samattaya yıllık 2M versen 2 yılda 4 M eder 6M de bonservisten zarar etsen sana 65 M TL maliyet demek.

Kısacası 65 M TL Samattaya vereceğime 80 M TL her türlü Falcao ya veririm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt