Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalinic etkili olabilir ama ben SLde parlatabilecegimiz genc birini istiyorum yahu
Iste o genc ve alinmasi gereken forvet

Silas-Wamangituka.jpg

Mainz Mateta'yi 1 yilda parlatti, 20den asagi alamazsin. Mateta da fransa ikinci liginde gosterdigi performans ile transfer edildi. 30+ son kontratini yapmak isteyen oyuncular yerine boyle genc ve parlatip iyi paraya satabilecegimize inandigimiz oyunculari transfer etmeliyiz.

Her zaman soyluyorum bizim takimda tecrube eksikligi yok, kadroda 25 yas altı oynattigimiz ve satabilecegimiz iki oyuncu var ve bu ikili ocakta transfer edildi.

Iste o genc ve alinmasi gereken forvet

Silas-Wamangituka.jpg

Mainz Mateta'yi 1 yilda parlatti, 20den asagi alamazsin. Mateta da fransa ikinci liginde gosterdigi performans ile transfer edildi. 30+ son kontratini yapmak isteyen oyuncular yerine boyle genc ve parlatip iyi paraya satabilecegimize inandigimiz oyunculari transfer etmeliyiz.

Her zaman soyluyorum bizim takimda tecrube eksikligi yok, kadroda 25 yas altı oynattigimiz ve satabilecegimiz iki oyuncu var ve bu ikili ocakta transfer edildi.

her gun ayni seyleri paylasacanmi? adam Gelmiyor anlamiyonmu

Lig başlayacak neredeyse
Feghouli, Belhanda, Luyindama, Muslera, Seri ne zaman katilacak kampa?

Kalinic Muriqi in olabileceği top seviye. Onu istiyorsak hocanın oyun planı belli demektir

Sat Diagne yi al Eleke yi. Al orta sahaya 22 23 yaşında hadi bilemedin 25 yaşında potansiyelli birini. Kirala sonra bir orta saha bir forvet daha bak yoluna yani yapılması gerekenler basit ama dolambacli yollara giriyoruz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu dediklerin bu kadar basit yapılmıyor malesef sandığımız gibi. Seri transferi için kim bilir nelerle uğraştılar muhtemelen

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt