Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Diagme satılamazsa varsın olsun satılamasın. Devre arasına kadar 20 gol atar 20 milyona satarız. 21 gol atarsa 21 milyona satarız sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Burdan kızın babasına çok teşekkür ediyorum bizi kapıdan aldı salona kadar eşlik etti"abdürrahim albayrakla şükrü hanedar beraber kız almaya gitsin çiçek çikolatayı bırakıp dönerler herhalde
Ben Banega dan hayla umutluyum. İllaki satacaklar onu. İşte onun için de Diagnenin satışı önemliFalcaoya kapıldık da orta saha transferi noldu,en kritik transfer oraya olacak belki de,haberler de kesildi
hangi taşı kaldırsak altından o çıkıyoKendisi Ahmet Bulut'un yakın dostu birebir Falcao transferinin içinde desek yeridir şu an .seten barondur iyidir hoşdur da bu transfer döneminde pek birşey bilmiyor seri işi garanti oldu o zaman haber verdi ben falcao konusunda da çok bilgisi olduğunu zannetmiyorum zaten transfer bitene kadar konuşmıcam demiş
Sinerji minerji olmadi milleti Trolledi o kisiler cezada almadilar Her sene yaparlar oyleAkşam yine bir Falcao sinerjisi olur mu acaba![]()
Soldaki şahıs defolup gitmiyor mu?![]()
Biz nasıl çalışıyoruz adamlar nasıl çalışıyor :d
Senin başkan yrdcın kuruş, duruş muhabbeti yapıyorsa bitmemiş transfere uygundur.Galatasaray'da görev almış birinin böyle duyum vermesi etik mi ?
Galatasaray'da görev almış birinin böyle duyum vermesi etik mi ?
Soldaki şahıs defolup gitmiyor mu?
Ortada cezalık bir şey yok ki benceSinerji minerji olmadi milleti Trolledi o kisiler cezada almadilar Her sene yaparlar oyle