Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagme satılamazsa varsın olsun satılamasın. Devre arasına kadar 20 gol atar 20 milyona satarız. 21 gol atarsa 21 milyona satarız sıkıntı yok

seten barondur iyidir hoşdur da bu transfer döneminde pek birşey bilmiyor seri işi garanti oldu o zaman haber verdi ben falcao konusunda da çok bilgisi olduğunu zannetmiyorum zaten transfer bitene kadar konuşmıcam demiş
Kendisi Ahmet Bulut'un yakın dostu birebir Falcao transferinin içinde desek yeridir şu an .

Screenshot_20190724-182237_Twitter.webp Falcao çok zor anlamı çıkardım sanki bu adamın bu paraları isteyeceği belli değildi..

Falcao çok çok beğendiğim bir futbolcu (idi). Ancak gelse bile pek de kasmayacak gibi bir izlenim edindim, tamamen his...

Ülke ve kulübün içinde bulunduğu mevcut ekonomik şartlarda öyle 6 milyon gibi maaşla futbolcu transfer edilmesini doğru bulmuyorum. Bir tık düşük profilde de olsa (Belki bizde yükseltir profilini) daha genç ve ''Aç'' futbolcular tercih edilmeli...İki as stoperi çıkar, takımda genç denecek oyuncu yok. BJK gibi bir ibretlik vakıanın daha dumanı üstünde tütüyor!..

en çok kızdığım tamam falcao da zemin yoklarsın bakarsın pahalı gelir vazgeçersin anladık taraftar heycanlanmışken hemen yalanlasalar gözümde değer kazanır yönetim ama ses seda çıkarmadan daha sonra 3. kişiler üzerinden taraftarı soğutmaya çalışmaları akılalır gibi değil daha sonra basiretsiz diyince bize kızıyorlar.

Sen gol kralını bile satamıyorsun, Falcao alacakmış.

Falcao yataş diyebilir miyiz?​

Emre mor olayi bile baskanin kap aciklamasina ragmen yavas yavas konuyu kapattilar tepkiyi azaltmak icin unutuldu gitti.Aynisini simdi falcao olayinda yapiyolar. 1 haftadir en ust seviyeye cektiler baktilar falcao yalan olacak gibi ses fln kesildi. emre gibi 1 hafta sonra unutulur gider taktik bu

emre mor ve birde 6 numara alalım transferi şimdilik kapatalım. anladığım kadarıyla mevcut forvet hattıyla devam edeceğiz lige. eksi olayınıda yunusu falan satarak tamamlarız büyük ihtimalle. diagnede bartali hocamızla sağlam bir kondisyon yapsın bakalım neler olacak. kendi malımızı mundar etmede üstümüze yok gerçekten. elin oğlu 30 gol atan forvetine 50m euro fiyat çeker biz 10m euroya sevinecek hale geldik. bırakın şu falcao falan işlerini gerçeklerle yüzleşelim bence biran evvel

Şu Eskişehirli cocuk Mehmet Özcan mıydı. Onun hakkında çok iyi konuşuyorlardı. Rotasyona yerli orta saha olarak iyi olurdu
Ondan da ses seda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt