Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır bana en çok koyan da şu seviyesiz fenerli ve tinercilerin diline düşmek ama en kötüsü adamlar haklı çıkıyorlar sürekli bu yönetim böyle yapıyor

Falcao defterini kapatalim artik. Cidden can sıkiyor. Hevesleniyoruz kursagimizda kaliyor. 3. Sahislardan transfer olcakmi olmucakmi diye duyuyoruz. Her sene ayni terrane

hayır bana en çok koyan da şu seviyesiz fenerli ve tinercilerin diline düşmek ama en kötüsü adamlar haklı çıkıyorlar sürekli bu yönetim böyle yapıyor
Onlar önce bi Rodrigez transferindeki maliyeti açıklasınlar. Rezaletin skandalın büyüğü babası orda. Senelik 2,5 milyon kira ve tüm maaşı fb karşılicak. Arablar soruşturmada böyle birşey belirtmişler. 4 mil. senelik alıyordu galiba orda.

Onlar önce bi Rodrigez transferindeki maliyeti açıklasınlar. Rezaletin skandalın büyüğü babası orda. Senelik 2,5 milyon kira ve tüm maaşı fb karşılicak. Arablar soruşturmada böyle birşey belirtmişler. 4 mil. senelik alıyordu galiba orda.
ya birader zaten onlar salak yıllardır alışmışlar kapalı kapılar ardından gondiklenmeye bizim yönetimin böyle saçma sapan işleri beni üzüyor

Hersene 'şampiyon olacağız' diyorlar haklımı çıkıyorlar ? Mayısta şampiyon olalım isterse her transfer döneminde kuşlardan çalım yiyelim, dert değil benim için. Bazı taraftarlarımız mayıslarda diğer aylarda bizim olsun istiyorlar nedir dertleri bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt