Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet ve 6 gelmesin taş üstünde taş kalmaz yok Falcao olmuyormuş yönetim ne yapsın diyemez kimse başka birini alsınlar o zaman ne bekliyorlar , takım gücü artmadı aksine düştü bari şu 2 eksiği tamamlasınlar Cl'ye gidiyoruz gruptan çıkmayı geçtim 1 2 maç kazansak şaşırırız böyle Gs mi olur vizyon bırakmadılar kulüpte ha bizim işimiz sadece lig diyorlarsa istifa edebilirler.

Benim bildiğim yoneticiler telefondan, mailden vs bir oyuncu icin nabız yoklar ve maas bonservis konusunda ana hatlarda anlasir. Transferin sonuna yaklasinca nezaketen ugrarsin ve en ufak detaylari (ilk odeme, taksit vs) konusursun. Bizim yonetim bu adamin maasinin cok olacağını en bastan bilmiyormuydu, hazırlıksız mi gittiler Monacoya? Bildiğin gezmeye gitmisler. Başka aciklamasi olamaz. Adamlar Galatasarayin bütçesi uzerinden ordan oraya geziyor. Guzel valla. Sonra 'her kurusumuz degerli' terhanesi safsatasi
Bilgisayar oyunu değil bu, şak diye olacak işler değil.

Kimse yönetime Falcao yu alamadı diye kızmaz burada sorun çıkıp kimsenin açıklama yapmaması ilgilenmiyoruz dedik diyin gelse bile Falcao ne dicez ama ilgilenmiyoruz dediniz istifa mı dicez

İşte bende bundan bahsediyorum süre ne kadar uzarsa ve sonuç olumsuz olursa o zaman herkes yönetimi sorgulamaya başlar çok geç kaldılar açıklama yapmak için

Fernando’nun yeri dolmayacak belli oldu. Bari Çatne ye sahip çıkalım. Yanlışlıkla da olsa arada gol atıyor.

Fenerliler merih gibi bi herifin kaybıyla nasıl halen hayatta kalabiliyorlar yav.
Allah korusun su olay bizim basımıza gelse mevzuya girilmedik göt kalmazdı
ribery vakası yasandı ama bundan farklı bi olaydı tabi ancak halen travmasını yasamıyor değiliz

Bu arada Abdurrahim A. Monaco’dan döndü mü? Dün o kadar yangın yaptık hiç bişey çıkmadı. Şimdi kimse sormuyor Apo Monaco’da napıyor diye. Çok enteresan.

Yani Banega’nın yerine Seri geldi.

Ama evet 6 numara hala boş ve belirsiz. Mevcut forvet hattıyla CL’i felan izlemem.
Banega isterken gittik Fernando'yu verdik, Seri'nin de yönetimin özel çabasından ziyade Drogba etkisi ile geldiğine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt