Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ile senelik 7 den 3 senelik bir de bonservisli imzalayacağımıza inanan varsa boşuna beklemesin.

Maks 5.5 artı CL primi olur o da bonservissiz olursa.

EAQVoC1WkAg8YT4.webp

emre mor saçı boyattığına göre ho diyelim babelle uyumlu olurlar ters kanatlarda :D

Bizim taraftarın sürekli başarıyı düşünmesi güzel. Eleştiriler de bu yüzden. Fener gibi Vedat muriç transferine kanmıyor

beni kastettiysen her türlü değil bir şekilde yazmışım dikkatini çekerim

rakipler bitik diyorsun da ekstra bir başak vardı geçen sene sonlara kadar artık o takım yok bu sene diğer bitikler geçen seneki hallerinden de bitikler

her daim negatif konuşan biriyim oynadığımız futbol yüzünden ama durum bu

Bjk bitik.Trabzon'un forvet ve stoperi yok doğru ama Fb'nin kadro sence geçen seneki kadrosundan kötü mü?Bence önü toparladılar yarışta olurlar diye düşünüyorum

Bjk bitik.Trabzon'un forvet ve stoperi yok doğru ama Fb'nin kadro sence geçen seneki kadrosundan kötü mü?Bence önü toparladılar yarışta olurlar diye düşünüyorum

reis ersun feneri şampiyon yaptığında iyi ama dar bir kadro vardı ve yönetebiliyordu

şimdi elinde 8 tane orta saha var ve hala daha ön libero alacağız diyorlar, öbür mevkilerdeki adamlardan kruse hariç hiçbiri kesin yararlı olacağı belli değil

2 tane sağ açıkları var mesela biri dirar biri moses , ikisi de sağ bek oynarken daha verimli olmuşlar kariyerlerinde :D enteresan bir kadro yapısı bence ekmek çıkaramaz ersun

reis ersun feneri şampiyon yaptığında iyi ama dar bir kadro vardı ve yönetebiliyordu

şimdi elinde 8 tane orta saha var ve hala daha ön libero alacağız diyorlar, öbür mevkilerdeki adamlardan kruse hariç hiçbiri kesin yararlı olacağı belli değil

2 tane sağ açıkları var mesela biri dirar biri moses , ikisi de sağ bek oynarken daha verimli olmuşlar kariyerlerinde :D enteresan bir kadro yapısı bence ekmek çıkaramaz ersun
Fenerden bir yol olmazzzzzzzzzzzzzz

Su ozornwafor nasil bir adam goremedik ama duruma gore marcao ön libero oynayabilir bence.

Daha kadrolara Diagne'yi yazanlar var.
Diagne'ye zamanında çok destek verdi bu taraftar
Ama artık kimsenin Diagne'nin gol atmasını bekleyecek sabrı kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt