Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim gelir kim gider bilmiyoruz fakat İtalyan kondisyoner takımı çok iyi hazırlıyor dirençli bir takım izleriz bu sene izinden dönen oyuncularla daha da net bir yorum yapılabilir bu sene deplasmanda ayakta kalan kolay pes etmeyen bir takım oluruz ...
Takımın yarısı afrika kupasında olmasa daha iyi olurdu

Mendes ve A.Bulut'a ne kadar koklatacagimiza bagli olarak transfer gercelesir eminim ki.
Falcao bizim teklifi kabul etmiyorsa orada isimiz ne.
Monaco bedelsiz birakmayabilir orada is Mendes ve Bulut'ta onlarda -isterse- halleder. Bunun ornegini defalarca gorduk.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece tahmin olarak söylüyorum; Süreç Falcao’nun takıma katılacağını gösteriyor ama Ağustos 15 civarı anca biter diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bir kerede zamaninda yapin su transferleri be. Bir kerede kampa yetissin oyuncular

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Mendes ve A.Bulut'a ne kadar koklatacagimiza bagli olarak transfer gercelesir eminim ki.
Falcao bizim teklifi kabul etmiyorsa orada isimiz ne.
Monaco bedelsiz birakmayabilir orada is Mendes ve Bulut'ta onlarda -isterse- halleder. Bunun ornegini defalarca gorduk.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum ek olarak
Ahmet bulut bu işi hallederse ardayi kilitler bize

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sassuolo, Beşiktaş ile de ismi anılan West Ham United'ın orta saha oyuncusu Pedro Obiang'ı 8.6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı

- Obiang: "Başka teklifler de vardı ama Sassuolo'yu tercih ettim. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ya arkadaşlar siz kafayı mı yediniz. ? Ya size hava yapsam elime ne geçecek.? Popülizm peşinde koşsam burada değil gider bir twitter hesabından paylaşım yaparım. Ben bu foruma bazıları gibi Transfer nöbeti yada zamanında girmiyorum. Onun için herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Bu arada transferi bizler yapmıyoruz. Niye bunlar gelmiyor diye bana hesap sormayın. Getiremeyenlerden hesap sorun. GALATASARAY transfer komitesi başkanı değilim. Bir şey öğrendiğimiz zaman paylaşıyoruz. Lakin demek ki kötü yapıyoruz. O sebepten dolayı dün almış olduğum karar neticesinde bilgi vermiyorum. Hep beraber bekleriz bundan sonra hepinize iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt