- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
ben yazdım linç yedimLemina yeni Felipe Melomuz olur o bölgede kesiciliği ve üstün top tekniğiyle .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yazdım linç yedimLemina yeni Felipe Melomuz olur o bölgede kesiciliği ve üstün top tekniğiyle .
Çok şükür, siz nasılsınız efendim?Rengim, iyimisin?
Bir şey bildiği yok neyine güvenip kanal açtılar anlamıyorum
Hayır amaç İstanbul'u tanıtmak olsa kanal güzel de
Millet transfer haberi bekliyor bunlar farklı havalarda

Kim tarafından Sergen renkdaş ? Yoğun bir şekilde futboldan pekte anlamayan bir kitle sözkonusu demek ki .ben yazdım linç yedim
Lemina yeni Felipe Melomuz olur o bölgede kesiciliği ve üstün top tekniğiyle .
şakasına dedim ya ama @Aydın Aslan ve @Refik Y. AKKÜLAH bize uymaz dedi leminaKim tarafından Sergen renkdaş ? Yoğun bir şekilde futboldan pekte anlamayan bir kitle sözkonusu demek ki .
Çok şükür, siz nasılsınız efendim?
Kimden bahsediyonuzaslinda piyasada Elle tutulacak Galatasaray Muhabiri de yok Youtube tirenine binme fikri de çok güzel aslinda ama iste hiç birsey bilmiyor. Bazen yayinda telefonu çaliyor veya mesaj geliyor... ‚Önemli bir haber aldim ama Bu yayina uymaz‘ diyerek havalara giriyor. Ama sikeciler laf oturtmalari filan hos oluyor o yüzden bos zamanimda izliyorum. Ikiside eski Galatasaraylilardan o yüzden izliyorum videolada begeniyorum baska numarasi yok yani
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
omolliye saplar mı ne diyonuz??O bölgede kesiciliği ve üstün top tekniği hasebiyle olduğunu belirttim renkdaş dikkat ettiysen hırs meselesine girmedim niye sinirlendin hemenNe alaka meloyla belki daha da yetenekli ama yarısı kadar hırs yok.. Meloyu melo yapan o hırs
akşam haberi ya.amadou fernadonun alternatifi.öyle kiralık falan göndereceklerini sanmamAmadou nasıl oyuncu?
Kuslara yazıyorlar?
Monchiomolliye saplar mı ne diyonuz??
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O bölgede kesiciliği ve üstün top tekniği hasebiyle olduğunu belirttim renkdaş dikkat ettiysen hırs meselesine girmedim niye sinirlendin hemen
Mehmet Topalın zencisi tek yönlü defansif orta sahaAmadou nasıl oyuncu?
Kuslara yazıyorlar?
Monchiomolliye saplar mı ne diyonuz??
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bole mizahin Allah belasini versin
![]()
Lemina yeni Felipe Melomuz olur o bölgede kesiciliği ve üstün top tekniğiyle .