Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top çalmada 16. Top kesmede 7. Ymis bu sezon.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
orta sahaları baz aldığımızda daha yüksektedir top kesmede stoperler daha ön plana çıkabiliyor istatistiksel manada whoscorede göre orta sahaları baz aldığımızda

İdris Gueye
Wilfred Ndidi
Etienne Copue
Jonathon Hogg
Lemina

ilk 5 te bile diyebiliriz kendisi için top çalma ve top kesme istatistiklerinde :)

Mondragonun bir alo demesine bakar Falcao işi

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Melo ile kıyasladığın adam tackle listesine girmeli

Hala daha iddia ediyor yaw :D

En çok benzeyen Vidal

Agresif tavırlarından dolayı Kessie'yi benzetiyorum birazda

Beklediğim cevap kessieydi :)
vidalin kariyeri meloya çok benziyor. Juvede melonun bizdeki ilk sezonu gibiydi barcada da son dönemleri gibi.. La ligayı pek izlemiyorum ama denk geldiğim maçlarda öyle bir izlenim edindim..

orta sahaları baz aldığımızda daha yüksektedir top kesmede stoperler daha ön plana çıkabiliyor istatistiksel manada whoscorede göre orta sahaları baz aldığımızda

İdris Gueye
Wilfred Ndidi
Etienne Copue
Jonathon Hogg
Lemina

ilk 5 te bile diyebiliriz kendisi için top çalma ve top kesme istatistiklerinde :)
Hayir değil hocam itinayla orta sahalari saydım top çalma mac başı ortalamasi ile 16. Sırada. Top kesmede ise orta sahalar icinde 7. Sirada.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabah Buffon'u izledim.
Penaltılarda bütün köşeleri tahmin etti.
4 tane falan kurtardı sanırım.
Kariyerinde 1000 den fazla maça çıkmış.
Resmen futbolun yaşayan tarihi gibiydi.
Eski zamanları hatırlattı.
Muhteşemdi.
1000 üzeri maça çıkmak hakikaten muhteşem.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

premier lig başlasa da şu listedeki futbolcu gibi futbolcuları izlesek

Ya sen hala neyi ispat etmeye çalışıyorsun :)
20 maç oynayan adam toplam statsda nasıl o listeye giricek acaba :)

Melo ile kıyaslıyorsun bende sana aynı oyuncu tipleri olmadığını söylüyorum

Lemina olayı maliyete bakar 6-7 m alınırsa iyi transfer olur.Tuzlu olacağını düşündüğüm için bize uymaz demiştim @Sergen Zeren

Bu attığın toplam top çalma sayısı sezon boyunca 20 maç oynadığı için listede olmayabilir mi acaba ??
Aaaa premier ligin en ısırgan orta sahası Ngolo Kante'de yok ilk 20 ' de neden acaba ? :)

Isırganlıkla alakası yok ki bunun.. Aydının söylediği olay oyun karakteri.. En ısırgan dediğin Kanteyle melonun da benzediği söylenemez.. Kante kupayı almaya çekinen adam melo birayı içip o kupanın içine işese kimse şaşırmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt