Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çok abartılan bir lig bence. Elbette dünyanın en iyisi ama farklı kamera farklı hakemler ile o dediğin maç o kadar da kaliteli olmaz. Ligin değeri ne bilmiyorum çünkü saçma sapan adamlara saçma bonservisler veriyorlar.

Ben geçtiğimiz sezon bizim ligi izlemekten ciddi zevk aldım.

Deplasman seyirci kuralına kızsamda, her deplasman artık çok zorlu, bu sayede olduğunu düşünüyorum.

Melo ile kıyaslıyorsun bende sana aynı oyuncu tipleri olmadığını söylüyorum

Lemina olayı maliyete bakar 6-7 m alınırsa iyi transfer olur.Tuzlu olacağını düşündüğüm için bize uymaz demiştim @Sergen Zeren
Ben kıyaslamıyorum
Onun gibi ısırgan dedim mi ? Demedim
Onun gibi hırslı dedim mi ? Onu da demedim
Ama Melomuz olur dedim çünkü top tekniği en az onun kadar iyi olmasının yanında kesiciliği ve top çalmasıda gayet iyi olduğu için bu minvalde yorum getirdim bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek :)
Sen diyorsun ki hala ısırgan değil :)
E Kante 40 maça çıkmış 80 top çalmış Lemina 20 maçta 50 top çalmış demek ki bu adam bu işi yapabiliyormuş değil mi :)

Çok abartılan bir lig bence. Elbette dünyanın en iyisi ama farklı kamera farklı hakemler ile o dediğin maç o kadar da kaliteli olmaz. Ligin değeri ne bilmiyorum çünkü saçma sapan adamlara saçma bonservisler veriyorlar.

elimizdeki en iyisi

diğer etkenlerin üzerine teknik direktör olarak da en iyileri getirip iyice farkı açtılar

abartıldığı kadar kaliteli değil bence. ama kamera açıları hakemler falan oyunu zevkli hale getiriyor.

Açı ve hakemlerin etkisi %20-30.. Asıl etken tempo ben bir serie a veya la liga maçında uyuyacak oluyorum.. Bir de premier ligde 6 tane baba takım var illa birinin maçına denk geliyorsun denk gelmesen de watford - palace-wolves - leicester gibi keyifli takımları izleyebiliyorusun.. Burnley-brighton-newcastle-huddersfield 4lüsü en sıkıcı takımlardı Allahtan biri gitti

Açı ve hakemlerin etkisi %20-30.. Asıl etken tempo ben bir serie a veya la liga maçında uyuyacak oluyorum.. Bir de premier ligde 6 tane baba takım var illa birinin maçına denk geliyorsun denk gelmesen de watford - palace-wolves - leicester gibi keyifli takımları izleyebiliyorum.. Burnley-brighton-newcastle-huddersfield 4lüsü en sıkıcı takımlardı Allahtan biri gitti
Aynen renktaş acayip tempolu oynuyorlar. Ama temposuzu da hiç çekilmiyor. Bazen denk geliyor ekrana kitleniyorsun ha hizlandi ha hizlanacak diye yok ıkınarak maç geçiyor. Gecen sene bir Villareal maçına denk geldim valla kapadim 15 dk dayanabildim. Çok ağır sindire sindire oynuyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben kıyaslamıyorum
Onun gibi ısırgan dedim mi ? Demedim
Onun gibi hırslı dedim mi ? Onu da demedim
Ama Melomuz olur dedim çünkü top tekniği en az onun kadar iyi olmasının yanında kesiciliği ve top çalmasıda gayet iyi olduğu için bu minvalde yorum getirdim bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek :)
Sen diyorsun ki hala ısırgan değil :)
E Kante 40 maça çıkmış 80 top çalmış Lemina 20 maçta 50 top çalmış demek ki bu adam bu işi yapabiliyormuş değil mi :)

Yani ? Bu adam bu kadar iyiyse neden Southampton oynatmıyor peki ? Bildiğin gibi oyuncu parlatma işlerini en iyi yapan kulüplerden biri İngiltere'de.Onun öncesinde Juventusta yine oynamadı adam kariyerinde sadece tek bir iyi sezonu var

D6SbMDyXoAEG1s-.jpg:large

Mesela bu istatistiklere göre bizim Belhanda'ya övgü dizeleri yapmamız gerekiyor.Ama taraftarın çoğunluğu gitsin istiyor ?

Aynen renktaş acayip tempolu oynuyorlar. Ama temposuzu da hiç çekilmiyor. Bazen denk geliyor ekrana kitleniyorsun ha hizlandi ha hizlanacak diye yok ıkınarak maç geçiyor. Gecen sene bir Villareal maçına denk geldim valla kapadim 15 dk dayanabildim. Çok ağır sindire sindire oynuyorlar.

La liga da gol yoksa herşey boş ancak 2-2 veya 3-3 falan bitecek de keyif alacaksın..

futbolun nba versiyonu olduğunu kabul etmek gerekir artık. Çok kaliteli adamlar artık vasat ve vasat altı pl kuluplerinde oynuyorlar.

premier lig 10 15 yıl önce de en iyisi deniyordu ama o zaman kaliteli oyun az rekabet fazlaydı

O zaman hala klasik ingiliz oyuncu da hoca da fazlaydı ve oyun da o klasik ada futboluydu

ama son 3 4 sezondur teknik direktör ithalatı ile oyun çeşitlendi ve kalite arttı

şu anda ligde en alttaki takımların bile hocaları diğer liglerin top takımlarını çalıştırabilecek durumda

geçen sene burnley huddersfield hariç herkes renkli bir takımdı

Yani ? Bu adam bu kadar iyiyse neden Southampton oynatmıyor peki ? Bildiğin gibi oyuncu parlatma işlerini en iyi yapan kulüplerden biri İngiltere'de.Onun öncesinde Juventusta yine oynamadı adam kariyerinde sadece tek bir iyi sezonu var

Mesela bu istatistiklere göre bizim Belhanda'ya övgü dizeleri yapmamız gerekiyor.Ama taraftarın çoğunluğu gitsin istiyor ?

Bu yıl banko oynuyordu uzun süreli sakatlandı 2.yarı .. İlk sezonunda cidden kötüydü ama

Bence azınlıktır o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt