Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Maç başı 50.000 euro olsa senede 40 maça çıksa yılda 2 milyon euro sadece maç başından gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetimden bir arkadaş yaz dedi
josefle konuştum kendisini bizzat terim aramış gelirmisin diye
o da neden olmasın demiş ama kulübün bırakması lazım diyor
terimle çalışmak isterim, profesyonel oyuncuyum ben oynarım galarasarayda ama kulübe bağlı dedi
hocaları da şimdilik zor görünüyor bırakmamız ama bakacağız dedi
eğer atmıyorsa gerçek bu ise anlaşılır sıkıntı çıkmazRaşit Altun:
Falcao transferinde konuşulan rakamlar
Anlaşılan rakam €5.000.000 maaş + maç başı (€50.000)
Monaco'nun isteği €5.000.000 bonservis
Galatasaray'ın önerisi €3.500.000
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyide hocam şimdi yönetim Falcao'nun durumunu hiç ortalığı ayağa kaldırmayarak menajerinden öğrenebilirdi.Baktın 7 8 milyon istiyor.Teşekkür edip varsa diğer alternatiflerine yönelirdin.Albayrak naptı peki? Yazın başında TRT SPOR'a bağlanıp yıldız forvet alacağım diyor. Aspor gibi bir kanala beyanat veriyor evet ilgileniyoruz diye.Uğraşma kardeşim adam pahalı ise.3 ay geriden maaş ödeyen kulübün konuşulan maliyetlerle Falcao peşinde koşmasını anlamıyorum. 7-8 milyon acayip rakamlar Cl'de iki gol atar parasını çıkarır riskine girecek durumda değiliz.
falcao gelmesin
Bence bu durum başkan için artık izzeti nefis meselesi oldu öyle yada böyle alacaklar geçen sene İbrahimovic söylentilerinden sonra bu sene de Falcao bu kadar dillendikten sonra getiremezse alay konusu olur iyice
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi