Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç başı 50.000 euro olsa senede 40 maça çıksa yılda 2 milyon euro sadece maç başından gelecek.

Falcao net 5 milyona geliyorsa gelsin. 6 bile fazla.

yönetimden bir arkadaş yaz dedi

josefle konuştum kendisini bizzat terim aramış gelirmisin diye

o da neden olmasın demiş ama kulübün bırakması lazım diyor

terimle çalışmak isterim, profesyonel oyuncuyum ben oynarım galarasarayda ama kulübe bağlı dedi

hocaları da şimdilik zor görünüyor bırakmamız ama bakacağız dedi

O konuşulan paralar ne öyle ya. Monaco da kurtulmaya çalıştığı adamdan 5 milyon istiyor. Bonservisli olacaksa çok bir mantığı kalmıyor bu transferin.

Josef istanbul aktarmalı ciddeye gidiyor beyler tekrar tekrar yazdırmayın

3 ay geriden maaş ödeyen kulübün konuşulan maliyetlerle Falcao peşinde koşmasını anlamıyorum. 7-8 milyon acayip rakamlar Cl'de iki gol atar parasını çıkarır riskine girecek durumda değiliz.

Falcao transferinde konuşulan rakamlar
emoji116.png

Anlaşılan rakam €5.000.000 maaş + maç başı (€50.000)
Monaco'nun isteği €5.000.000 bonservis
Galatasaray'ın önerisi €3.500.000

Taraftarın bu transferi çok istediğini göstermesi fiyatları yukarı tırmandırıyor olabilir.Keşke bu kadar dahil olmasak bu işlere.

3 ay geriden maaş ödeyen kulübün konuşulan maliyetlerle Falcao peşinde koşmasını anlamıyorum. 7-8 milyon acayip rakamlar Cl'de iki gol atar parasını çıkarır riskine girecek durumda değiliz.
İyide hocam şimdi yönetim Falcao'nun durumunu hiç ortalığı ayağa kaldırmayarak menajerinden öğrenebilirdi.Baktın 7 8 milyon istiyor.Teşekkür edip varsa diğer alternatiflerine yönelirdin.Albayrak naptı peki? Yazın başında TRT SPOR'a bağlanıp yıldız forvet alacağım diyor. Aspor gibi bir kanala beyanat veriyor evet ilgileniyoruz diye.Uğraşma kardeşim adam pahalı ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt