Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bilmeden 1 aylık uykuya mı yattım, bugün 30 Ağustos mu, yarın transfer bitiyo mu? Neler oluyor burda herkes öldük bittik havalarında

Takım yaşlanıyor. yedekler de yaşlı. bu ciddi bir sıkıntı.

Albayrak'ın yurtdışı transfer görüşmeleri için harcanan uçak bileti paralarını fakir fukaraya yada öğrencilere dağıtsa kulüp en azından sevaba girer. :) Bir İtalya'ya gitti Ngatomo'yu zor bela aldı. Dubai seferi boş, Monaco seferi boş, İngiltere seferi boş.

İyide beceremiyorlar.Yapamıyorlar Taner. Drogba olmasa Seri de gelmeyecektı.

Becerememe konularında hem fikiriz zaten son iki senedeki hamlelerini gördükten sonra Seri’yi nasıl getirdiler gerçekten aklım ermedi. Ama dediğim gibi bu sefer istemeye istemeye de olsa bu maliyetlere katlanıp getireceklerini düşünüyorum. Tabi hoca çıkıp bu maliyetlere gelmesini doğru bulmadım yoksa isterdim diyip süreci üstlenmezse bence getirecekler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

L'equipe haberini bulabilen varmi

Darlandum diagne iyi topçu onyekuru,ertuğrul,orta saha tamam devre arası satarız diagneyi de şampiyonlar ligine çıksın bir toplayalım takımı ağustosa kadar tam kadro çalışsınlar kafi.Falcao gelip çapraz bağları da kopabilir böyle düşünelim.

Becerememe konularında hem fikiriz zaten son iki senedeki hamlelerini gördükten sonra Seri’yi nasıl getirdiler gerçekten aklım ermedi. Ama dediğim gibi bu sefer istemeye istemeye de olsa bu maliyetlere katlanıp getireceklerini düşünüyorum. Tabi hoca çıkıp bu maliyetlere gelmesini doğru bulmadım yoksa isterdim diyip süreci üstlenmezse bence getirecekler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında inat etmeseler sorun ortadan kalkar. yoksa dünyada istenip de alınmayan tek adam alan veya modeste falan değil. Ama işte bu işlerde duygusal olursan olmaz

Falcao falcao diye oyalaniyoruz al gel balotelliyi bedavaya ya maaşı sorun olmaz hem daha genç kimyası tutarsa katkı verir diagneden gelecek parayla yedek forvet ve orta shaa alriiz

E niye gittiler öyleyse oraya Abdurrahim ve Şükrü?

-- S.a. Falcao'ya ne kadar istiyorsunuz?
-- A.s. 5 milyon Euro
-- Ok. Toplanın dönüyoruz...
Geçen sene de aynısı olmuştu ALAN galatasaraya geliyordu bu ikisi gitti adama ne dedilerse adam reddetti,modeste gittiler ha keza öyle.Ne teklif ediyorlar adama bilmiyoruz ki.

Geçen sene de aynısı olmuştu ALAN galatasaraya geliyordu bu ikisi gitti adama ne dedilerse adam reddetti,modeste gittiler ha keza öyle.Ne teklif ediyorlar adama bilmiyoruz ki.
alan konusunda menecer ile alakalı bir sıkıntı oldu, modeste ise şu an bile futbol oynayamıyor lisansını çözememişti.
alan konusunda belki biraz da olsa acemilik oldu ama modeste konusunda kendilerine kızamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt