Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide beceremiyorlar.Yapamıyorlar Taner. Drogba olmasa Seri de gelmeyecektı.Bence bu durum başkan için artık izzeti nefis meselesi oldu öyle yada böyle alacaklar geçen sene İbrahimovic söylentilerinden sonra bu sene de Falcao bu kadar dillendikten sonra getiremezse alay konusu olur iyice
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende oyle dusunuyorum, baskan gstvde gasaray her donemde bir yildiz falan almasi lazim diyordu.
napip edip alacaklar bence
Yöneticilerimiz iki gün önce sözde Monaco'ya gitmişlerdi. Ama resmi teklif yapmamışlar öyle mi? Ne için gitmişler Monaco'ya peki...
İyide beceremiyorlar.Yapamıyorlar Taner. Drogba olmasa Seri de gelmeyecektı.
E niye gittiler öyleyse oraya Abdurrahim ve Şükrü?Setenin dedigi gibi, temas var ama daha resmi birsey yok bence
Becerememe konularında hem fikiriz zaten son iki senedeki hamlelerini gördükten sonra Seri’yi nasıl getirdiler gerçekten aklım ermedi. Ama dediğim gibi bu sefer istemeye istemeye de olsa bu maliyetlere katlanıp getireceklerini düşünüyorum. Tabi hoca çıkıp bu maliyetlere gelmesini doğru bulmadım yoksa isterdim diyip süreci üstlenmezse bence getirecekler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yöneticilerimiz iki gün önce sözde Monaco'ya gitmişlerdi. Ama resmi teklif yapmamışlar öyle mi? Ne için gitmişler Monaco'ya peki...
Geçen sene de aynısı olmuştu ALAN galatasaraya geliyordu bu ikisi gitti adama ne dedilerse adam reddetti,modeste gittiler ha keza öyle.Ne teklif ediyorlar adama bilmiyoruz ki.E niye gittiler öyleyse oraya Abdurrahim ve Şükrü?
-- S.a. Falcao'ya ne kadar istiyorsunuz?
-- A.s. 5 milyon Euro
-- Ok. Toplanın dönüyoruz...
alan konusunda menecer ile alakalı bir sıkıntı oldu, modeste ise şu an bile futbol oynayamıyor lisansını çözememişti.Geçen sene de aynısı olmuştu ALAN galatasaraya geliyordu bu ikisi gitti adama ne dedilerse adam reddetti,modeste gittiler ha keza öyle.Ne teklif ediyorlar adama bilmiyoruz ki.