- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcaonun commercial ucakla ucacagni sanmiyorum
adam private ucar beyler, ugrasmaz customsla falan
30 milyon eden 2 stoper miYine pişman olacağınız yorumlar yapıyorsunuz.. Öyle veya böyle bu yönetim değil miydi devre arası stoper tandemini komple yenileyen maicon serdar dan kurtulduk üstüne ozandan iyi para aldık şu an ortalama 30 milyon edecek 2 stopere sahibiz.. Garryyi tam patlayacakken Araplara kaktırdık.. Bırakın arada yanlış kararlar verilsin.. Daha geçen hafta seri gibi imkansıza yakın bir transferi gerçekleştirdik..
Bakın 10 gün sonra utanırsınız schneiderlin ve Falcao gelince
Alfa semedo gelecek 6no'ya, hissediyorum yakında haberlerde görürüz
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

30 milyon eden 2 stoper mi
diagnenin 18 ettigi gibi mi
Marcao en az 25 eder30 milyon eden 2 stoper mi
diagnenin 18 ettigi gibi mi
Yusuf Reis güzel haberi vermiş.
Mesajı çakmış "Imza Geliyor"
Falcao H.O.
Valla ne yalan söyleyim arada bir ben de yangın yapıyorumYine pişman olacağınız yorumlar yapıyorsunuz.. Öyle veya böyle bu yönetim değil miydi devre arası stoper tandemini komple yenileyen maicon serdar dan kurtulduk üstüne ozandan iyi para aldık şu an ortalama 30 milyon edecek 2 stopere sahibiz.. Garryyi tam patlayacakken Araplara kaktırdık.. Bırakın arada yanlış kararlar verilsin.. Daha geçen hafta seri gibi imkansıza yakın bir transferi gerçekleştirdik..
Bakın 10 gün sonra utanırsınız schneiderlin ve Falcao gelince
Noldu abi ya hissediyorum iste Galatasaray bir his takımıdır
33 yaşına gelmiş bir adama bu kadar maaş vermek 7mil felan deniliyor akil karı değil Falcao Kim olursa olsun hele bizim gibi maddi durumu belli olan kulüpler için biz taraftariz biz isteriz kulüp maddi durumu felan çoğumuzun taktiğini bile düşünmüyorum ama bir gerçek var ki durum ortada maalesef..
surekli pozitif olursak antuda kadro kuran tiplerden farkımız kalmazsen niye boylesin birader surekli negatif
Yine negatifsin niye onemi olmasinsurekli pozitif olursak antuda kadro kuran tiplerden farkımız kalmaz
ayrıca surekli negatif degilim herkes bugunku hazırlık macından sonra karalar baglamısken bu macın hicbir onemi olmadıgını soyleyen de benim
marcao kariyerinde o rakamları gorebilir ama bizdeyken degil.Marcao en az 25 eder
Luyindama en az 20 eder