Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine pişman olacağınız yorumlar yapıyorsunuz.. Öyle veya böyle bu yönetim değil miydi devre arası stoper tandemini komple yenileyen maicon serdar dan kurtulduk üstüne ozandan iyi para aldık şu an ortalama 30 milyon edecek 2 stopere sahibiz.. Garryyi tam patlayacakken Araplara kaktırdık.. Bırakın arada yanlış kararlar verilsin.. Daha geçen hafta seri gibi imkansıza yakın bir transferi gerçekleştirdik..
Bakın 10 gün sonra utanırsınız schneiderlin ve Falcao gelince
30 milyon eden 2 stoper mi
diagnenin 18 ettigi gibi mi

Alfa semedo gelecek 6no'ya, hissediyorum yakında haberlerde görürüz

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

3 yazdir hazirlik maclarinda dokuluyoruz

Ben buna seviniyorum

Kazansak transfer yapmazlar

Hatirlayin 2015 hamza donemini

Realle hazirlik maci yapmistik 2 1 yenildik ama baya iyi oynamistik
Sonra hamza cikip evlatlarim dramasi yapmisti

Tum sezonumuzu yedi

Bu arada su genc fetisi arkadaslarada iyi bir ders bu maclar

Bizim ilk 11 ile yedek kulubesi arasinda 3 lig fark var ne yazik ki

Ayriyeten gencler icinde bi ozonwaffle bide gokaydan umutluyum geri kalani 2.lig topcusu

Ismaili bal ligine alirlarmi ondan supheliyim

Yine pişman olacağınız yorumlar yapıyorsunuz.. Öyle veya böyle bu yönetim değil miydi devre arası stoper tandemini komple yenileyen maicon serdar dan kurtulduk üstüne ozandan iyi para aldık şu an ortalama 30 milyon edecek 2 stopere sahibiz.. Garryyi tam patlayacakken Araplara kaktırdık.. Bırakın arada yanlış kararlar verilsin.. Daha geçen hafta seri gibi imkansıza yakın bir transferi gerçekleştirdik..
Bakın 10 gün sonra utanırsınız schneiderlin ve Falcao gelince
Valla ne yalan söyleyim arada bir ben de yangın yapıyorum
Bir anda esiyor öyle
Ama yönetime güveniyorum
Geçen sene forvet alamadıklarında da çok sinirlenmiştim.
Ama sonra düşününce yönetime hak verdim.Anlaşılan o zaman Fatih Hoca'ya çok güvendiler.Ayrıca adamların imkanı vardı da mı alamadılar sanki
Bu adamlar ekonomik anlamda gerçekten kulübü düzlüğe çıkartmaya çalışıyor.Son dönemde açıklanan kar zarar oranlarından bunları görebiliriz.
Ayrıca Uefa ile felan yapılan anlaşmalar bu sene bizim UCL'ye katılmamız vs bunlar çok büyük işler
Ve tabi transferde en son yapılan muhteşem Seri hamlesi.Kimse ihtimal dahi vermezken adamlar 2 gün içinde açıkladı transferi.
Velhasılıkelam yönetim iyi işler çıkaracak ben inanıyorum.

33 yaşına gelmiş bir adama bu kadar maaş vermek 7mil felan deniliyor akil karı değil Falcao Kim olursa olsun hele bizim gibi maddi durumu belli olan kulüpler için biz taraftariz biz isteriz kulüp maddi durumu felan çoğumuzun taktiğini bile düşünmüyorum ama bir gerçek var ki durum ortada maalesef..

Feghouli 4-4.5 alıyor bı zahmet falcaoyada verilir o para bu adam falcao boru değil Messi Ronaldo Suarez kalibresinde bı oyuncu Ronaldo dan iki yaş küçük kafadan 3 sene üst düzey oynar bizde Cl de bir maç kazanmak 5.2 m euro olmuş 2 maç alsa parası çıktı

surekli pozitif olursak antuda kadro kuran tiplerden farkımız kalmaz
ayrıca surekli negatif degilim herkes bugunku hazırlık macından sonra karalar baglamısken bu macın hicbir onemi olmadıgını soyleyen de benim
Yine negatifsin niye onemi olmasin

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Insallah bordeaux da yener bizi soyle guzel bi yenilgi olsun ki

Transferler hizlansin

Ademle ahmetle omerle yunusla ismaille linnesle jimmyle senerle donkla

Hicbirsey olmaz

14 yabancili ligde sunlarla kumeye oynarsin anca ki banko sonuncu olurduk bunlarla

Bunlar iyi bi yedek bile degil ( eh iste donk linnes jimmy) gerisinin bizde isi ne abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt