Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın ender sevmediğim yönlerinden biri bir oyuncuya taktığı zaman o herif çöp bile olsa alır. deniz türüç bize gelir

53 yaşındayım 35 yıldır transfer gündemini takip ederim daha bir kere kampa yetişen transfer görmedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi gecenlerde onun tartışmasını izledim kanalı hatırlamıyorum. Eski yöneticilik yapmış biri şöyle dedi, bizde isteriz öyle olmamasını, sezon içersinde talip olduğumuz düşündüğümüz oyunculara gidiyoruz, geneli ülkemizi son tercihler arasında görüyor. Başka liglerden teklif bekliyorlar, olmazsa bize geliyorlar e tabi böyle olunca süreç uzuyor dedi.

Sturridge'i biz niye almıyoruz harbiden

iyi golcüydü ama bitik. Sürekli sakatlanıyor 3-4 senedir. Yoksa hala Liverpool oyuncusuydu bence. Falcao mesela böyle değil. Son üç sezonda 70'e yakın golü var.

Sturridge 29 olmasına rağmen kötü durumda. Ha gelir buraya sapasağlam çıkar topunu oynarsa 20 tane atar, o ayrı.

Belliydi. Bir transfer 1 ay surermi? Baska takimlar 'ha Galatasaray ilgileniyormus, bizimde teklif goturmemiz etik olmaz' der mi? 1 aydir da transfer medyanin dilinde. Kesin daha uzun suredir ugras veriyoruz bu konu uzerinde. Daha cok teklif goturen olur.

Yonetimin falcao disinda baska bir stratejisi yoksa ayvayi yedigimizin resmidir. Cunku benim Falcaonun bize gelecegine hala ihtimal vermiyorum.
Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoya
Ki falcao bu paralara oynamaz ayrıca adam cl de oynamak istiyor bütün kapılar bize çıkıyor falcao avrupada bizden başka kulübe gitmez gidemez

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

niye gitsin valenciaya ?

niye gitsin valenciaya ?

Baska bir soru. Neden gelsin Turkiyeye ve haliyle Galatasaraya?

Valencia sampiyonlar ligine gidecek bir takim. Ispanya gibi bir ulke. Suan ikamet ettikleri Monacoya nispeten daha yakin vs vs.

Galatasarayin Falcaoya yillik 6-7 milyon verecegini dusunuyormuyuz gercekten? En fazla 5.5 milyon veririz ki, bu da Falcao icin yeterli olurmu. Bu paraya rahatini bozup Ispanya gibi bir yeri bosverip Turkiyeye gelirmi?

Ha gelmez demiyorum. Drogba, Sneijderin geldigi yerde Falcao da gelebilir. Ama sanki tek opsiyon bizmisiz gibi yapilmasini anlamiyorum

Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoya
Ki falcao bu paralara oynamaz ayrıca adam cl de oynamak istiyor bütün kapılar bize çıkıyor falcao avrupada bizden başka kulübe gitmez gidemez

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gamerioya net 3.5 veriyorlar falcaoya isteseler 5 verirler amma küçülttün sen de valenciayı he

he istemezler o parayı o yaşta adama vermek o başka

Max 3 5 gun ugrasirsin çapindan ileriyede gitmezsin olursa olur olmazsa olmaz. Bu sekilde vakit kaybedersen kalirsin gene panik transferine
Bence max 16 dakika 23 saniye
Teklifini verirsin gelirse ekime kadar
Sonuçta milyon Euro'lar konuşuluyor bir sürü menajer komisyoncu falan var ama max 16:23 olmalı yani olması gereken bu

sen falcaonun transferi 5 gun mu surecek zannediyorsun?

haha
Ya kardesim 5 gun surmesin tamam da 45 gunde surmez yani. Bu takim alanla modesteyle anlasti ne oldu ? Tesekkur ettin geldin. Falcao olacak diye bisey yok. B plani yok gene. Bende isterim falcao yu kim istemezki boyle adami ama olmuyorsa zorlama sonunda uzulen gene taraftar oluyor. İşin en kötü yanida sonradan adam bulamamak

Renaud Emond nereden çıktı
Demek ki 2.forvet için de uğraşıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt