- 22 Ağustos 2010
- 32.665
- 37.394
- 3.033
Kaç gün sürer?Niye şaşiriyosunuz abi ? Olacagi bu zaten bi transfer 50 gün sürmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç gün sürer?Niye şaşiriyosunuz abi ? Olacagi bu zaten bi transfer 50 gün sürmez.
Max 3 5 gun ugrasirsin çapindan ileriyede gitmezsin olursa olur olmazsa olmaz. Bu sekilde vakit kaybedersen kalirsin gene panik transferineKaç gün sürer?
Abi gecenlerde onun tartışmasını izledim kanalı hatırlamıyorum. Eski yöneticilik yapmış biri şöyle dedi, bizde isteriz öyle olmamasını, sezon içersinde talip olduğumuz düşündüğümüz oyunculara gidiyoruz, geneli ülkemizi son tercihler arasında görüyor. Başka liglerden teklif bekliyorlar, olmazsa bize geliyorlar e tabi böyle olunca süreç uzuyor dedi.53 yaşındayım 35 yıldır transfer gündemini takip ederim daha bir kere kampa yetişen transfer görmedim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sturridge'i biz niye almıyoruz harbiden
Deniz bize girmis.
Max 3 5 gun ugrasirsin çapindan ileriyede gitmezsin olursa olur olmazsa olmaz. Bu sekilde vakit kaybedersen kalirsin gene panik transferine
Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoyaBelliydi. Bir transfer 1 ay surermi? Baska takimlar 'ha Galatasaray ilgileniyormus, bizimde teklif goturmemiz etik olmaz' der mi? 1 aydir da transfer medyanin dilinde. Kesin daha uzun suredir ugras veriyoruz bu konu uzerinde. Daha cok teklif goturen olur.
Yonetimin falcao disinda baska bir stratejisi yoksa ayvayi yedigimizin resmidir. Cunku benim Falcaonun bize gelecegine hala ihtimal vermiyorum.
niye gitsin valenciaya ?
niye gitsin valenciaya ?
Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoya
Ki falcao bu paralara oynamaz ayrıca adam cl de oynamak istiyor bütün kapılar bize çıkıyor falcao avrupada bizden başka kulübe gitmez gidemez
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence max 16 dakika 23 saniyeMax 3 5 gun ugrasirsin çapindan ileriyede gitmezsin olursa olur olmazsa olmaz. Bu sekilde vakit kaybedersen kalirsin gene panik transferine
Ya kardesim 5 gun surmesin tamam da 45 gunde surmez yani. Bu takim alanla modesteyle anlasti ne oldu ? Tesekkur ettin geldin. Falcao olacak diye bisey yok. B plani yok gene. Bende isterim falcao yu kim istemezki boyle adami ama olmuyorsa zorlama sonunda uzulen gene taraftar oluyor. İşin en kötü yanida sonradan adam bulamamaksen falcaonun transferi 5 gun mu surecek zannediyorsun?
haha