Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Augsburg neyin pesinde? 2 gun ust uste 2 maç mi olur? Ha 2 mactada komple degisik oyuncular oynadiysa bilmem, lakin buda bana mantıklı gelmiyor.

Delice bir iş. Büyük yük oyuncunun üzerinde. Dogru durust rehabilite olamadan

Oha.

İnanmam.

İngiliz futbolcu Türkiye de gelecek, hem de Lazcity şehrine HA
Kevin Campbell - Trabzonspor
Scot Carson - Bursaspor
John Bostock - Bursaspor
Anton Ferdinand - Bursaspor, Antalyaspor
Darius Vassel - Ankaragücü
Luke Moore - Elazığspor
Jake Jervis - Elazığspor

Geçen sene ideal 11
Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-Ndiaye-Feghouli-Belhanda-Onyekuru-Diagne
Geçen sene kulübe:
Çipe-Donk-Linnes-Selcuk-EmreT-Çalik-SinanG-Akbaba-OmerB-MİGDAT
Bu sene 11:
3 değişiklik, Kuru-Diaye ve Fernando gitti
Seri-Babel geldi. Bir tek Fernando'nun yeri dolmuş değil ki geçen sene çok sefer Donk Fernando'nun yerine oynamalı dediğimizi hatırlıyorum.
Yedek kulübesinde de yapılan ciddi takviyeler de cabası.
Lan math yapıyorsun nasıl geçen seneye göre daha güçsüz oluyor diyorsun zuhahha: ddd

Altay
dirar skrtel kjaer kolarov
murat ozan
moses kruse rodrigues
vedat

Dostlar fenerbahçe bile şu 2 transferi yapınca ligde ilk 2'ye oynicak bizde halen 6 numara + forvet belirsizliği var yedek rotasyonumuz halen çöp oldugu ortada aldıgımız 4 5 rotasyon oyuncusunu boşa almışız gibi hissediyorum sizde de böyle mi

Falcao 3 yıl imzaladı diyelim.
GS bu 3 yılda 2 kere champ olacaksa ben fitim. Zaten maliyeti misliyle çıkıyor.

Tas koyarlar onumuze TFFsi, kulüpler birligi. Son 5 senede 4 şampiyonluk demektir bu, ve birtakim kesimler kudurur. Yabanci sınırı mı olur, son haftadan sonra tekrar ilk 3 arasinda maçlar mi duzenlerler.. Hersey beklenir

Belliydi. Bir transfer 1 ay surermi? Baska takimlar 'ha Galatasaray ilgileniyormus, bizimde teklif goturmemiz etik olmaz' der mi? 1 aydir da transfer medyanin dilinde. Kesin daha uzun suredir ugras veriyoruz bu konu uzerinde. Daha cok teklif goturen olur.

Yonetimin falcao disinda baska bir stratejisi yoksa ayvayi yedigimizin resmidir. Cunku benim Falcaonun bize gelecegine hala ihtimal vermiyorum.
Paran varsa 1 günde biter, yok 8 net alan adamı 5e ikna etmeye çalışıyorsan, aldığın adam da belli bir piyasası olan adamsa 1 ay da sürer 3 ay da... Falcao salak mı elinde bir teklif var, süreci uzatabildiği kadar uzatıp hem teklifi artırmaya çalışacak, hem de başka teklifler gelmesini bekleyecek. Önemli olan bizim sadece Falcaoya güvenmeyip a b c d e f g planları yapıp aynı anda onlarla da görüşüp, bak kararını ver artık değilse şunla da anlaştım onu alacağız diyebilmesi

Paran varsa 1 günde biter, yok 8 net alan adamı 5e ikna etmeye çalışıyorsan, aldığın adam da belli bir piyasası olan adamsa 1 ay da sürer 3 ay da... Falcao salak mı elinde bir teklif var, süreci uzatabildiği kadar uzatıp hem teklifi artırmaya çalışacak, hem de başka teklifler gelmesini bekleyecek. Önemli olan bizim sadece Falcaoya güvenmeyip a b c d e f g planları yapıp aynı anda onlarla da görüşüp, bak kararını ver artık değilse şunla da anlaştım onu alacağız diyebilmesi

Ayni noktaya cikiyoruz rengo. Plan B C D falan olmasi iyi olur, cunku oraya dogru gidiyor bu surec maalesef. Gecen sezon bu planlar yoktu belliki ve apar topar 13 milyon bayılmak durumunda kaldik Catne ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt